Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι επιχειρηματικές συναντήσεις B2Β της πολωνικής επιχειρηματικής αποστολής

0

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι επιχειρηματικές συναντήσεις B2Β της πολωνικής επιχειρηματικής αποστολής με φορείς και επιχειρηματίες της Ανατολικής Κρήτης που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο «Ερμής» στις 22 και 23 Οκτωβρίου. Η επίσκεψη των Πολωνών επιχειρηματιών οργανώθηκε από την Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με τον ΣΕΚ και τα 4 Επιμελητήρια του νησιού.

Η έντονη παρουσία φορέων και επιχειρηματιών από το χώρο του τουρισμού και των παραγωγών τοπικών προϊόντων και οι προοπτικές που αναπτύσσονται με το επιχειρηματικό «άνοιγμα» των τοπικών επιχειρηματιών σε μια χώρα όπως τη Πολωνία η οποία αποτελεί μια εκ των κυριότερων ευρωπαϊκών εξαγωγικών μας αγορών, άφησαν το στίγμα τους σε μια εποικοδομητική συνάντηση δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί.

Στο πλαίσιο των B2B συναντήσεων πραγματοποιήθηκαν πλήθος προγραμματισμένων ραντεβού από 33 τοπικές επιχειρήσεις στο κλάδο των τροφίμων-ποτών και 8 στο τομέα του τουρισμού.
Επίσης διεξήχθη ξεχωριστή συνάντηση με τη συμμετοχή των τοπικών φορέων, των Πολωνών εκπροσώπων τουρισμού καθώς και του Προϊστάμενου Γραφείου ΟΕΥ κ. Παντελή Γιαννούλη με αντικείμενο τη προοπτική επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.
Αξίζει να σημειώσουμε τα θετικά σχόλια που εξέφρασαν τόσο οι φιλοξενούμενοι και ντόπιοι επιχειρηματίες όσο και η Περιφέρεια Κρήτης για την αρτιότητα της οργάνωσης.
Σημαντικό είναι επίσης να επισημάνουμε την άψογη συνεργασία που είχε το Επιμελητήριο Λασιθίου με τη Περιφέρεια Κρήτης και τον ΣΕΚ για την επιτυχή έκβαση των επιχειρηματικών συναντήσεων.

Ο Πρόεδρος

Θωμάς Χαριτάκης

Share.