Ενημέρωση μελών

g46425 [headline margin=”margin-down” type=”h2″]Σύγχρονοι τρόποι επικοινωνίας [/headline] Το Επιμελητήριο Λασιθίου στην προσπάθειά του να κρατά τα μέλη του ενημερωμένα για καθετί που τα αφορά χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας. Η παρούσα ιστοσελίδα (www.epimlas.gr) αποτελεί μια τέτοια προσπάθεια.  Εκτός από την ενημέρωση που παρέχουμε μέσω της ιστοσελίδας αυτής ακολουθούμε και περισσότερο ενεργούς τρόπους πληροφόρησης όπως είναι η επικοινωνία μέσω email (newsletter)  και μέσω σύντομων γραπτών μηνυμάτων (SMS) σε κινητά τηλέφωνα.
Τις παραπάνω μεθόδους συμπληρώνουν η επικοινωνία μέσω fax ή ακόμα και η άμεση τηλεφωνική επικοινωνία.

Παράλληλα χρησιμοποιούμε ως μέσα προβολής και διάχυσης της πληροφορίας και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (facebook, twitter και google+). Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ότι η πληροφόρηση των μελών μας αλλά και του ευρύτερου κοινού είναι πλήρης.

Στην προσπάθειά μας να κάνουμε την επικοινωνία με τα μέλη μας αμεσότερη καλούμε όλα τα μέλη μας που δεν μας έχουν γνωστοποιήσει το email της επιχείρησής τους καθώς και το κινητό τηλέφωνο τους, να το κάνουν χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.  Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν από το Επιμελητήριό μας μονο για την ενημέρωσή των μελών αλλά και για την παροχή στοιχείων σε τρίτες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για συνεργασίες (μόνο το email, όχι ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου).

[iphorm id=”5″ name=”Update Member Data Form “][clear]