Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο μαζί με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων διενεργεί έρευνα σχετικά με την παραγωγή και κατανάλωση των τοπικών αγροτικών προϊόντων αλλά και την προώθηση τους στον τουρισtικό τομέα και την τουριστική ανάπτυξη. Ο σκοπός του παρακάτω ερωτηματολογίου είναι να συμβάλει στη διαμόρφωση και συμπλήρωση του εργαλείου λήψης αποφάσεων με την παροχή πληροφοριών για τα διάφορα σημεία μέσω της SWOT analysis (Δυνατότητες, αδυναμίες, ευκαρίες, απειλές) για την Κρήτη. Μέσω του ερωτηματολογίου και προκειμένου να διευκολυνθεί η συλλογική σύνθεση των απόψεων όλων των ενδιαφερομένων φορέων, θα γίνει μια ιεράρχηση των επιμέρους παραμέτρων, ώστε να προσδιοριστούν οι επιμέρους ανάγκες και να βρεθούν τρόποι προώθησης διατροφικού/γαστρονοκικού τουρισμού.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λασιθίου με τον Σύνδεσμο Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Επιπλωμένων Κατοικιών Μεραμπέλλου
- Υπόμνημα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Ν. Παπασταύρου
- Ενημέρωση σχετικά με διάθεση οπτικών ειδών
- Πλατφόρμα της ΔΕΘ για επιχειρηματικές συναντήσεις
- Ανακοίνωση για απόπειρα παραπλάνησης
- Δωρεάν Πρακτικός Οδηγός Ελαιοκομίας
- Έγκριση αρχείου Συχνών Ερωτήσεων – Απαντήσεων-ΔΡΑΣΗ ”ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΜμΕ”
- Ενημερωτικό φυλλάδιο της Περιφέρειας Κρήτης για την πρόληψη, τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση της γαστρεντερίτιδας.