Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο μαζί με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων διενεργεί έρευνα σχετικά με την παραγωγή και κατανάλωση των τοπικών αγροτικών προϊόντων αλλά και την προώθηση τους στον τουρισtικό τομέα και την τουριστική ανάπτυξη. Ο σκοπός του παρακάτω ερωτηματολογίου είναι να συμβάλει στη διαμόρφωση και συμπλήρωση του εργαλείου λήψης αποφάσεων με την παροχή πληροφοριών για τα διάφορα σημεία μέσω της SWOT analysis (Δυνατότητες, αδυναμίες, ευκαρίες, απειλές) για την Κρήτη. Μέσω του ερωτηματολογίου και προκειμένου να διευκολυνθεί η συλλογική σύνθεση των απόψεων όλων των ενδιαφερομένων φορέων, θα γίνει μια ιεράρχηση των επιμέρους παραμέτρων, ώστε να προσδιοριστούν οι επιμέρους ανάγκες και να βρεθούν τρόποι προώθησης διατροφικού/γαστρονοκικού τουρισμού.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Μηνιαίο Ενημερωτικό Τεύχος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος – 2/2025
- Πρόσκληση τουριστικών επιχειρήσεων για πρακτική Άσκηση Σπουδαστών και Ημέρες Καριέρας των Τουριστικών Σχολών του Υπουργείου Τουρισμού
- Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»
- Υπόμνημα προέδρου Επιμελητηρίου Λασιθίου στο Υπουργείο Τουρισμού για την ΑΣΤΕΚ
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Κρήτη” 14/3/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ανατολή” 14/3/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ιεράπετρα 21ος Αιών” 13/3/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Επαρχία” 11/3/2025