Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, της Κυριακής 25ης Σεπτεμβρίου 2022, η 52η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η παράταξη ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ συγκέντρωσε το 58,82% και 30 έδρες.
Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης είναι ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς
Ειδικότερα τα ποσοστά των Συνδυασμών που συμμετείχαν στις εκλογές έχουν ως εξής:
ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, – Ποσοστό: 58,82% Έδρες: 30.
ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ποσοστό: 19,60% Έδρες: 10.
ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – Ποσοστό: 11,76% Έδρες: 6.
ΑΣΚΕΒΕΕ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – Ποσοστό: 9,80% Έδρες: 5.
Μετά την εκλογική διαδικασία ο πλειοψηφών Σύμβουλος του πλειοψηφούντος συνδυασμού ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και απερχόμενος Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, δήλωσε: «Τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στην Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 αποτελούν ηχηρή απάντηση των μικρών και πολύ μικρών επαγγελματιών που αγωνιούν μπροστά στα προβλήματα που ταλανίζουν την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα. Η νίκη αυτή του Συνδυασμού, είναι νίκη των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της Πατρίδας μας και κανενός άλλου.»
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- ΚΕΕΕ: Ο πόλεμος με το Ιράν απειλεί την ελληνική αγορά και τη μικρή επιχειρηματικότητα – Πρόσκληση σε άμεσο διάλογο για μέτρα προστασίας καταναλωτών και ΜμΕ
- 1η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Παράγουμε στην Ελλάδα»
- Επιπτώσεις στις ελληνικές εξαγωγές γαλακτοκομικών και λοιπών προϊόντων στις ΗΠΑ λόγω αφθώδους πυρετού
- Σεμινάριο Πιστοποίησης Συλλέκτη Αυτοφυών Μανιταριών
- Δωρεάν Σεμινάριο για τον Κλάδο της Εστίασης στη Σητεία από το Επιμελητήριο Λασιθίου
- Υπόμνημα διαμαρτυρίας για την συμφωνία ελεύθερου εμπορίου Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και Mercosur
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Επαρχία” 10/3/2026
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ανατολή” 13/3/2026
