Συμμετοχή ΚΕΕ και Επιμελητηρίων στην 85η ΔΕΘ

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων συμμετοχών του Επιμελητηρίου Λασιθίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούμε και φέτος να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-13 Σεπτεμβρίου 2020, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης
Η φετινή διοργάνωση επιθυμεί να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που τόσο σφοδρά έχει πληγεί από την πανδημία του Covid-19, το οποίο θα μοιραστεί με όλες τις χώρες που θα συμμετάσχουν και κυρίως με την τιμώμενη χώρα της 85ης Διεθνούς Έκθεσης, τη Γερμανία.
Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης συνεργάζονται, για τους κανόνες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας που απαρέγκλιτα θα τηρηθούν, με τα αρμόδια Υπουργεία, τον ΕΟΔΥ και τον Εκθεσιακό Οργανισμό της Κολωνίας, για  την απόλυτα ασφαλή διεξαγωγή της 85ης ΔΕΘ.
Η προσεχής ΔΕΘ θα έχει ως τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, αλλά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι νέες τεχνολογίες, οι καινοτόμες ιδέες και φιλόδοξα επιχειρηματικά εγχειρήματα.  Για πρώτη φορά, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, μία ευρωπαϊκή χώρα, η Γερμανία, θα έχει την τιμή να παρουσιάσει ολοκληρωμένα τη δυναμική της οικονομίας της, τα επιτεύγματα στις επιστήμες και στην καινοτομία, την ικανότητά της για εξασφάλιση και προσέλκυση εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού, καθώς και τις λύσεις της για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.  Το γεγονός αυτό συμπίπτει με την ανάληψη, εκ μέρους της, της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, για το τρέχον εξάμηνο.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας έχει εξασφαλίσει 2.500 τ.μ (Περίπτερα 2 και 3) για τα Επιμελητήρια της Ελλάδας και για το Επιμελητήριο Λασιθίου αναλογούν 25 τμ εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις μέλη του. Το κόστος /τ.μ ανέρχεται σε 17,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει την παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου, το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας, το κόστος γενικής εξωτερικής σήμανσης . Οποιαδήποτε άλλη επιπλέον κατασκευή-ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού από τους εκθέτες θα βαρύνει τους ίδιους σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ.

Ο σύνδεσμος για την συμπλήρωση και υποβολή των δηλώσεων είναι ο : http://services.helexpo.gr/form/ με ημερομηνία έως και 31/7/2020. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά και στο info@epimlas.gr προς ενημέρωση του Επιμελητηρίου.

Μετά από απόφαση του ΔΣ, το Επιμελητήριο Λασιθίου προτίθεται να επιχορηγήσει το κόστος ή μέρος του κόστους ενοικίασης περιπτέρου για τα ταμειακά ενήμερα μέλη του που θα δηλώσουν συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα επιχορηγηθούν επιχειρήσεις που δεν έχουν επιχορηγηθεί το τελευταίο διάστημα.

Πληροφορίες θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

1) Συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συμμετοχής: http://services.helexpo.gr/.
2)Έντυπο παροχών: https://www.thessalonikifair.g/sites/default/files/2020/tec/manual_for_technical_se_facilities_expowork_el.pdf
3)Εγχειρίδιο Covid: https://www.thessalonikifair.g/sites/default/files/2020/cov/85th-Covid-14072020.pdf
καθώς επίσης και στα τηλέφωνα :
1) 2310291101 κος Σπύρου ,2310291545 κα Δίγγα (συμβουλευτική υποστήριξη και
2) 2310297572 κα Σιδηροπούλου (συμπληρωματικός εξοπλισμός)

Share.