Κτήμα Βασιλάκη: Νέα Βράβευση στη Νέα Υόρκη

0

Κτήμα Βασιλάκη: Νέα Βράβευση στη Νέα Υόρκη | NYIOOC 2014-15
Στα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου για το 2015 το “Χάρισμα”

To Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο της εταιρίας Κτήμα Βασιλάκη προέρχεται από μία μόνο περιοχή (Μιραμβέλλο Κρήτης), από μία μόνο ποικιλία (Κορωνέικη) και παράγεται με ένα και μόνο τρόπο παραγωγής (την ψυχρή έκθλιψη).

Η υπέροχη γεύση, το χρώμα, το άρωμά του και η μετρήσιμη συνολική του ποιότητα το έχουν κάνει δημοφιλές σε καταναλωτές και σε γευσιγνώστες. Σήμερα εξάγεται σε περισσότερες από 18 χώρες.
Η τελευταία διάκριση για το Κτήμα Βασιλάκη έρχεται από τη Νέα Υόρκη.

Το Χάρισμα συμμετείχε στον ετήσιο διαγωνισμό NYIOOC | New York International Olive Oil Competition 2014-15 (http://www.bestoliveoils.com), μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, με 671 ετικέτες από 25 ελαιοπαραγωγικές χώρες που δοκιμάστηκαν από 15 διαπιστευμένους γευσιγνώστες της διεθνούς επιτροπής. Στις 15 Απριλίου 2015 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από τον πρόεδρο του NYIOOC, Curtis Cord.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χάρισμα της Βασιλάκης Εμμ. Α.Ε. – Κτήμα Βασιλάκη, στο Μιραμπέλλο της Κρήτης, απέσπασε το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας, στην κατηγορία “Medium Intense Koroneiki”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ενάμιση μήνα περίπου η εταιρεία Κτήμα Βασιλάκη βραβεύτηκε με Χρυσό Βραβείο στα Tourism Awards 2015 για το Friendly Olive TourTM, τις υπηρεσίες ξενάγησης και φιλοξενίας που προσφέρονται στον χώρο της.

Share.
Skip to content