Καινοτόμες ταξιδιωτικές εμπειρίες από ελληνικές startups

0

Η τουριστική είναι μία από τις βασικότερες “βιομηχανίες” παραγωγής εσόδων και κερδών για την ελληνική οικονομία και επιχειρήσεις. Χιλιάδες Έλληνες εργάζονται στον τουρισμό ή έχουν ολοκληρώσει εκπαιδευτική και επαγγελματική κατάρτιση σε θέσεις που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

Δεν προκαλεί έκπληξη, λοιπόν, που ένα σημαντικό μέρος των ελληνικών τεχνολογικών startups που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία 1 – 2 χρόνια να αφορούν στην παροχή καινοτόμων τουριστικών εμπειριών.
Δύο τέτοιες νεοφυείς εταιρείες παρουσιάζει και η πρόσφατη έκδοση του EMEA Travel 2013 για τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς. Πρόκειται για την Combadi και την dopios.

Το EMEA Travel 2013 σας “ταξιδεύει” στους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς
Το Combadi είναι ένα site ταξιδιών εμπειρίας για όλους όσους θέλουν κάτι διαφορετικό, μια εμπειρία που μπορεί να αλλάξει την ζωή τους. Το όνομα της υπηρεσίας προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων “Come Back Different”, η οποία ενσαρκώνει και τη φιλοσοφία της εταιρείας. Το Combadi ψάχνει και επιλέγει με αυστηρά κριτήρια ποιότητας τα πιο ξεχωριστά ταξίδια εμπειρίας σε όλον τον κόσμο με κοινό γνώμονα την εμπειρία που αλλάζει τον επισκέπτη.

Διαβάστε περισσότερα στο emea.gr

Share.