Επιχειρηματική αποστολή από την Κίνα

0

Ενημερώνουμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Λασιθίου ότι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Κίνας στην Αθήνα και του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, θα υποδεχθούν την Τρίτη, 25 Ιουνίου και ώρα 9:30 π.μ. στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος Όροφος) επιχειρηματική Αποστολή από την Κίνα (MOFCOM, Διεθνές Κέντρο Εμπορικών Συναλλαγών Κίνας).

Οι επιχειρήσεις από την Κίνα δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής τομείς: τροφίμων (κυρίως κρασιού, μελιού, φρούτων κ.α), τουρισμού κατασκευών, φαρμακευτικών προϊόντων, κτηματαγοράς, διακόσμησης σπιτιού, κατασκευής συστημάτων κλιματισμού και ηλεκτρικών συσκευών. Επισυνάπτεται αναλυτική λίστα των εν λόγω επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές επαφές μεταξύ των Ελλήνων και Κινέζων επιχειρηματιών με σκοπό κυρίως τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων στην Κίνα.

Παρακαλούμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη του Επιμελητηρίου Λασιθίου που επιθυμούν να έχουν επαφές με τους επιχειρηματίες της εν λόγω Αποστολής, να αποστείλουν συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής έως 19/6/2013 στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αθήνα, τηλ: 210 3382242 ,210 3382466, email: tretzeka@acci.gr, fax 210 3382378. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Επίσης, επισυνάπτεται προς ενημέρωσή σας ένας σύντομος οδηγός «επιχειρείν» για την Λ.Δ. της Κίνας.

[prettyfilelink src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/prosklisi-server-kina-25-ioun2013.doc” type=”doc”]Πρόσκληση[/prettyfilelink] [prettyfilelink src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/Lista_Melon_Kineziki_apostolis.doc” type=”doc”]Λίστα Μελών Κινεζικής Αποστολής[/prettyfilelink] [prettyfilelink src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/Sintomos_odigos_epixeirin.docx” type=”doc”]Σύντομος οδηγός Επιχειρείν[/prettyfilelink]
Share.