Επιδοτούμενη συμμετοχή στην έκθεση Greekland Panorama 2015

0

Πραγματοποιείται μεταξύ 13 και 15 Φεβρουαρίου 2015 στην Στοκχόλμη της Σουηδίας η διεθνής έκθεση για την Ελλάδα, GREEKLAND PANORAMA, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός στην Σκανδιναβία που αφορά μόνο την Ελλάδα, στον τομέα του τουρισμού κυρίως, αλλά και στον κλάδο των τροφίμων & ποτών. Στην έκθεση αυτή συμμετέχουν φορείς και επιχειρήσεις μόνο από την Ελλάδα.

Η έκθεση καταλαμβάνει 3.000 τμ. Για την Κρήτη, αλλά και ειδικότερα για το Λασίθι, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την διαφήμιση μας στις Σκανδιναβικές χώρες. Εκτός της φυσικής μας παρουσία στην έκθεση, θα δημιουργηθούν πλείστες άλλες εφαρμογές που θα διαφημίσουν το νομό μας, αλλά και το νησί μας. Το Επιμελητήριο μας συμμετείχε με πέντε μέλη του στην έκθεση αυτή κατά το τρέχον έτος και ομολογουμένως η παρουσία μας ήταν εξαιρετικά επιτυχής.

Για το λόγο αυτό το ΔΣ του Επιμελητηρίου αποφάσισε να επιχορηγήσει τη συμμετοχή 4 θέσεων συμμετοχής στην έκθεση GREEKLAND PANORAMA για ισάριθμες επιχειρήσεις/φορείς με το 80% του κόστους συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής είναι 1.500,00 € και κάθε συμμετέχων θα συνεισφέρει το 20% δηλαδή 300,00 €.

Θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρήσεις που στο παρελθόν δεν έχουν επιχορηγηθεί για συμμετοχή σε εκθέσεις.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μέχρι και 30/9/2014 με το Επιμελητήριο Λασιθίου ώρες και ημέρες γραφείου προκειμένου να καταθέσουν την σχετική αίτηση που επισυνάπτεται.

[prettyfilelink size=”18 kB” src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/Grekland-2015.doc” type=”doc”]Αίτηση συμμετοχής Grekland-2015[/prettyfilelink]
Share.