Επιμελητήριο Λασιθίου : Συμμετοχή σε εκθέσεις

0

Το Επιμελητήριο Λασιθίου ενημερώνει τα μέλη του,ότι προτίθεται να συμμετέχει στην Έκθεση «Οικονομική διατροφή – 1η Αγορά Ελληνικών τροφίμων και ποτών» που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 29 Νοεμβρίου έως και 1η Δεκεμβρίου 2013, στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού (πρώην ανατολικό αεροδρόμιο),από την εταιρία «Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Βόρειας Αττικής.  Η οικονομική διατροφή είναι η πρώτη διοργάνωση, η οποία μέσα από οργανωμένα τριήμερα Event, επιδιώκει να φέρει σε άμεση επαφή καταναλωτές της Αττικής με:
•  ελληνικές εταιρείες παραγωγής τροφίμων και ποτών
•  ανεξάρτητους Έλληνες παραγωγούς και
•  συνεταιρισμούς παραγωγών που διαθέτουν πολύ μεγάλες ποσότητες.
Σκοπός της είναι η απευθείας μαζική, λιανική πώληση και διάθεση των αγνών και φθηνότερων προϊόντων τους στους καταναλωτές.
Η τιμή συμμετοχής είναι 90 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Το Επιμελητήριο Λασιθίου με γνώμονα την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα των κρητικών προϊόντων, προτίθεται να επιχορηγήσει μέρος των εξόδων με σκοπό τη προβολή και τη προώθηση τους σε πανελλαδικό επίπεδο.

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Λασιθίου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εν λόγω εκθέσεις, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τη Παρασκευή 22-11-2013.
Επικοινωνία :
υπόψη κ. Νίκος Αφορδακός
τηλ:2841022231
φαξ:2841023831
e-mail: afordakos_nikos@hotmail.com με την ένδειξη ”Οικονομική διατροφή” ή ”Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις-Χριστούγεννα 2013”.

Share.