Διεθνής Έκθεση “FINE FOOD” Australia

0

Η Διεθνής Έκθεση “ FINE FOOD ” (9-12/9/2013) είναι η μεγαλύτερη εμπορική Έκθεση τροφίμων & ποτών στη Αυστραλία και διοργανώνεται στον Εκθεσιακό χώρο Sydney Convention Exhibition Centre του Σύδνευ.

Έτος ίδρυσης: 1984
Συχνότητα διοργάνωσης: κάθε χρόνο (εναλλάξ με Μελβούρνη)
Ώρες λειτουργίας: 9/9/2013 : 10.00 – 20.00
10-12/9/2013 : 10.00 – 17.00

Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.

H Αυστραλία με συνολικό πληθυσμό 22,3 εκ. κατοίκους εκ των οποίων τα 4,1 βρίσκονται στο Σύδνευ και τα 3,6 στην Μελβούρνη έχει να παρουσιάσει ιδιαίτερα θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης (πληθωρισμός 2%, ανεργία 5,4%) αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη αγορά για τα ελληνικά προϊόντα.

Η έκθεση πραγματοποιείται σε 7 τομείς αυτοί είναι:Gourmet World, Bakery World, Confectionery World, Drinks World, Dairy World, Meat & Seafood World, Flavours of the World.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην παρακάτω ιστοσελίδα:
www.finefoodaustralia.com.au

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:
Γενικά τρόφιμα, αλκοολούχα και μη ποτά, γαλακτοκομικά, προϊόντα αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής, κατεψυγμένα, προϊόντα κρέατος, παραδοσιακά φαγητά, προϊόντα υγιεινής διατροφής, ψάρια, φρέσκα προϊόντα κ.ά., καθώς και υλικά συσκευασίας και εξοπλισμό.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Σύνολο εκθετών: 1.100
Σύνολο εμπορικών επισκεπτών 28.000 από 50 χώρες

Εθνικά περίπτερα: Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Αίγυπτος, Μαρόκο, Κύπρος, Βέλγιο, Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Λιθουανία, Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό, Κίνα, Ν. Αφρική, Τουρκία, Κένυα κ.α.

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
To κόστος ανέρχεται σε 450€ συν ΦΠΑ 23%
Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει :

 • ενοίκιο χώρου
 • κατασκευή και βασικό εξοπλισμό stand
 • αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα)
 • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
 • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων του ΟΠΕ και βοηθητικού προσωπικού, για το σύνολο των εκθετών
 • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως   μαζί με την Αίτηση  συμμετοχής τους, ως προκαταβολή το 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη  τα αιτούμενα  τ. μ .

Η καταβολή του  ποσού μπορεί  να  γίνεται ως ακολούθως :

 • με επιταγή μηνός (της Εταιρείας όχι τρίτων. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την Εταιρεία σας)
 • με κατάθεση στην Εμπορική Τράπεζα, αριθμός λογαριασμού
  IBAN : GR79 0120 5540 0000 0008 4029 998
  ALPHA BANK    IBAN GR 560140  1010 1010 0200 2146 143

 

Σημειώνεται ότι  στο παραστατικό  της  Τραπέζης  θα   πρέπει να αναφέρεται η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης .

Πρέπει  επίσης,  να διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας, στον ΟΠΕ στο Fax Νο: 210 99 82 411 υπόψη κας Στοικάκη

Η εμπρόθεσμη καταβολή  από όλους τους εκθέτες  του ποσού  που  αντιστοιχεί  στην προκαταβολή  είναι απαραίτητη  προϋπόθεση  για την εξασφάλιση του χώρου και επιστρέφεται – σε περίπτωση ακύρωσης-  μόνο εφόσον ο χώρος αυτός διατεθεί σε άλλη εταιρεία.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη.

[prettyfilelink src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/AITHSH-SIMMETOXIS-FINE-FOOD-2013.doc” type=”doc”]Αίτηση συμμετοχής[/prettyfilelink]

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ πρέπει συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και να αποσταλεί μέχρι 25/5/2013 στο : stoikaki@hepo.gr

Share.