Συνάντηση του βουλευτή Λασιθίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Κων/νου Δερμιτζάκη με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17/3/2014 στα γραφεία συνάντηση του βουλευτή Λασιθίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Κων/νου Δερμιτζάκη με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη με πρωτοβουλία του τελευταίου.
Η συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση του βουλευτή από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Επιμελητηριακός θεσμός όπως η βιωσιμότητα των Επιμελητηρίων σε συνάρτηση με τα αυξημένα καθήκοντά τους όσον αφορά στην τήρηση του Γενικού Εμπορικού Μητρώου.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου επέδωσε στον βουλευτή σχετικό υπόμνημα που περιλαμβάνει και προτάσεις προκειμένου να βρεθούν λύσεις για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Επιμελητήρια.
Ο κ. Δερμιτζάκης αντιμετώπισε το θέμα θετικά και αφού άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Επιμελητήρια, δεσμεύτηκε να μελετήσει το θέμα εις βάθος στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και μετά να προχωρήσει σε προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

dermitzakis-Xaritakis

Share.