Εσπερίδα αποτίμησης των αποτελεσμάτων του έργου «ΣΥΝΕΡΓΩ»

0

Το Επιμελητήριο Λασιθίου ως εταίρος του έργου «ΣΥΝΕΡΓΩ» σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Λασιθίου, και ΚΕΒΕ (Κυπριακό εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο) διοργάνωσε στις 30 Οκτωβρίου 6:00 το απόγευμα ενημερωτική εσπερίδα αποτίμησης των αποτελεσμάτων του έργου «ΣΥΝΕΡΓΩ» του προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος 2007 – 2013.

Η εσπερίδα είχε τίτλο «Αποτίμηση των αποτελεσμάτων του έργου “ΣΥΝΕΡΓΩ’» και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου με κεντρικό εισηγητή τον Ευάγγελο Δουλουφάκη, ανώτερο λειτουργό του ΚΕΒΕ επί ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Έγινε επίσης παρουσίαση του θέματος «Αποδοτικότητα και εξωστρέφεια των ελληνικών αγροτικών επιχειρήσεων» με συγγραφείς τους Χ. Λεμονάκη, Φ. Βούλγαρη, Σ. Χρηστάκη και Κ. Βασσάκη.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν ακόμα τα αποτελέσματα έρευνας που διενεργήθηκε από το Τ.Ε.Ι Κρήτης και το Πανεπιστήμιο του Portsmouth (Ηνωμένο Βασίλειο) στα πλαίσια του Προγράμματος Αρχιμήδης ΙΙΙ, για τα χαρακτηριστικά των εξαγωγικών και μη επιχειρήσεων που επηρεάζουν την κερδοφορία και την απόφαση για εξαγωγική δραστηριότητα πριν και μετά την οικονομική κρίση.

Την επόμενη ημέρα το πρωί (31/10/2013) πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λασιθίου τεχνική συνάντηση στελεχών των Επιμελητηρίων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΩ».

Share.