Ενημερωτική εσπερίδα αποτίμησης των αποτελεσμάτων του έργου «ΣΥΝΕΡΓΩ»

0

Το Επιμελητήριο Λασιθίου ως εταίρος του έργου «ΣΥΝΕΡΓΩ» σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Ρεθύμνης, Ηρακλείου, Χανίων, και ΚΕΒΕ (Κυπριακό εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο) διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα αποτίμησης των αποτελεσμάτων του έργου «ΣΥΝΕΡΓΩ» του προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος 2007 – 2013.

Η εσπερίδα με τίτλο «Αποτίμηση των αποτελεσμάτων του έργου ‘ΣΥΝΕΡΓΩ’» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου στις 30 Οκτωβρίου 6:00 το απόγευμα με κεντρικό εισηγητή τον Ευάγγελο Δουλουφάκη, ανώτερο λειτουργό του ΚΕΒΕ επί ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση του θέματος «Αποδοτικότητα και εξωστρέφεια των ελληνικών αγροτικών επιχειρήσεων» με συγγραφείς τους Χ. Λεμονάκη, Φ. Βούλγαρη, Σ. Χρηστάκη και Κ. Βασσάκη.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν ακόμα τα αποτελέσματα έρευνας που διενεργήθηκε από το Τ.Ε.Ι Κρήτης και το Πανεπιστήμιο του Portsmouth (Ηνωμένο Βασίλειο) στα πλαίσια του Προγράμματος Αρχιμήδης ΙΙΙ, για τα χαρακτηριστικά των εξαγωγικών και μη επιχειρήσεων που επηρεάζουν την κερδοφορία και την απόφαση για εξαγωγική δραστηριότητα πριν και μετά την οικονομική κρίση.

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος να παρευρεθεί.

Share.