Το Επιμελητήριο Λασιθίου στα πλαίσια των προσπαθειών του για τόνωση της εξωστρέφειας των Λασιθιώτικων Επιχειρήσεων ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να επιδοτήσει τη συμμετοχή επιχειρήσεων – μελών του που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση “Greece Welcomes You in London – Food & Art” στο Λονδίνο που θα πραγματοποιηθεί από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014. Η έκθεση είναι η πρώτη μαζική παρουσίαση αποκλειστικά και μόνο Ελληνικών προϊόντων στην Μεγάλη Βρετανία.
Το ύψος της επιδότησης είναι 30% επί του συνολικού ποσού για περίπτερο έως 9 τ.μ. Όσα μέλη μας επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω έκθεση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Λασιθίου ημέρες και ώρες γραφείου και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι 26 Σεπτεμβρίου 2014. (Ειρήνη Γκερεδάκη manager@epimlas.gr). Η επιδότηση θα πραγματοποιηθεί με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από επαρκή αριθμό ενδιαφερομένων.
Σας επισημαίνουμε ότι η τιμή του τ.μ. είναι 255,00 € αντί 340,00 € μόνο για τα μέλη του Επιμελητηρίου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Δωρεάν Σεμινάριο «Γαστρονομικός Τουρισμός: Από την Ταυτότητα του Τόπου στη Δημιουργία Αυθεντικών Εμπειριών»
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ιεράπετρα 21ος Αιών” 23/10/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Επαρχία” 21/10/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Κρήτη” 24/10/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ανατολή” 24/10/2025
- Συμμετοχή Επιμελητηρίου Λασιθίου σε εκθέσεις εσωτερικού (Σημαντικό!)
- Ερωτηματολόγιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
- 1η Τροποποίηση της Απόφασης ‘Ενταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Δράση 4.1.2 – Ενίσχυση κοινωνικών επιχειρήσεων»
