Συγχαρητήρια επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Λασιθίου στο νέο ΔΣ του ΟΕΒΕΝΛ
Άγιος Νικόλαος 18/9/2025
Αγαπητέ Πρόεδρε,
Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Λασιθίου και προσωπικά, να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή και τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Λ.
Η ανάληψη των καθηκόντων σας αποτελεί σημαντική στιγμή για την επιχειρηματική κοινότητα του νομού μας και είμαι βέβαιος ότι, με τη συλλογική σας προσπάθεια, θα συνεχιστεί με επιτυχία το έργο της Ομοσπονδίας προς όφελος των μελών της και της τοπικής οικονομίας.
Το Επιμελητήριο Λασιθίου στέκεται αρωγός και συνοδοιπόρος σε κάθε πρωτοβουλία που στηρίζει, ενισχύει και αναδεικνύει τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή να πραγματοποιήσουμε το επόμενο διάστημα μια συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε από κοινού τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Λασιθίου και να διερευνήσουμε τρόπους συνεργασίας.
Σας εύχομαι καλή δύναμη, υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο σας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου
Θωμάς Ν. Χαριτάκης