Το 50 Great Greek Wines (50 GGW) ανακοινώνει την διεξαγωγή του πρώτου 50 GGW Conference με θέμα “Το ελληνικό κρασί σε 10 χρόνια”.
Το digital event θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου 2021, με συντονιστές τους Γιάννη Καρακάση MW και Γρηγόρη Μιχαήλο Dip WSET, και καλεσμένους σημαντικές προσωπικότητες της οινικής σκηνής. Ανάμεσά του ο καθηγητής αμπελουργίας Σ. Κουνδουράς, ο José Vouillamoz (συγγραφέας του Wine Grapes), ο καθηγητής Θ. Γεωργόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΔΟΑΟ/ΣΕΟ Γ. Βογιατζής.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Ειδοποίηση εξόφλησης ληξιπρόθεσμων συνδρομών ετών 2016 & 2017 προ της βεβαίωσης στη Δ.Ο.Υ. (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)
- Δελτίο Επιχειρηματικών Πληροφοριών ΓΝΟΥΣ ΠΡΑΤΤΕ Δεκεμβρίου 2025
- Επιβολή από τις ΗΠΑ πρόσθετου δασμού 25% στους εμπορικούς εταίρους του Ιράν
- Τροποποίηση ΠΟΛ.1002/2014: Απαλλαγές από Φορολογικούς Μηχανισμούς
- Τροποποίηση ΚΥΑ: Υποχρέωση ηλεκτρονικής απογραφής των δεξαμενών ενεργειακών προϊόντων
- Υπενθύμιση – Έναρξη Διαδικασίας Αξιολόγησης για τα Επιχειρηματικά Βραβεία του Επιμελητηρίου Λασιθίου
- Υπενθύμιση: 14ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM 2026 στο ΔΕΚΚ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
- Ενημέρωση επιμελητηριακών φορέων σχετικά με τουρκικές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν αθετήσει συναλλαγές με ελληνικές επιχειρήσεις
