Στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του, το Επιμελητήριο Λασιθίου διοργανώνει δωρεάνεκπαιδευτικό σεμινάριο με αντικείμενο την Κοστολόγηση Τροφίμων και Ποτών.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε:
- Ιδιοκτήτες Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (Εστιατόρια, Μπαρ κ.λπ.)
- Διευθυντές Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
- Chefs
Βασικές Πληροφορίες
- Τόπος : Αίθουσα Επιμελητηρίου Λασιθίου
- Διάρκεια: 6 ώρες (2 τρίωρα)
- Ημερομηνίες & Ώρες: Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025, 17:00 – 20:00 Ά μέρος & Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025, 17:00 – 20:00 ΄Β μέρος
Θεματικές Ενότητες :Εισαγωγή στο μενού, στόχοι και βασικές επιδιώξεις
- Είδη μενού και χαρακτηριστικά
- Τύποι γευμάτων
- Νέες τάσεις στον σύγχρονο σχεδιασμό εξατομικευμένων Menu
- Food Waste operation
- Φύλλο Κοστολόγησης
- Menu Engineering
- Επιλογή προμηθευτών – Ορθή παραγγελιοδοσία – παραλαβή – έλεγχος τιμολογίων
- Complimentary & καταστροφές – επιδράσεις στο κόστος
➡️ Δήλωση Ενδιαφέροντος
Καλούμε τα ενδιαφερόμενα μέλη του Επιμελητηρίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους άμεσα συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης
