Tο Επιμελητήριο Λασιθίου διοργανώνει συνάντηση των πιστοποιημένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών μελών του Επιμελητηρίου.
Σκοπός της συνάντησης θα είναι η κατ ιδίαν ενημέρωση για την 1η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών των Επιμελητηρίων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 19 Μαΐου 2019, η ανταλλαγή απόψεων και τέλος η δημιουργία σωματείου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του νομού μας.
Καλούνται όλοι οι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του νομού Λασιθίου, να παρευρεθούν στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στον Άγιο Νικόλαο.
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Π.Ε.Σ.Κ.: Αίτημα επανεξέτασης της απόφασης για την υποχρεωτική λειτουργία του «Ψηφιακού Πελατολογίου» για τις επιχειρήσεις του κλάδου επισκευής οχημάτων
- Υπόμνημα για το «Ψηφιακό πελατολόγιο» (3/7/2025)
- Επιχορήγηση έκθεσης τροφίμων – ποτών εξωτερικού : Anuga 2025 Κολωνία, από 4-8 Οκτωβρίου.
- Το Επιμελητήριο Λασιθίου στην 89η ΔΕΘ – Επιχορήγηση συμμετοχής στα μέλη του – Αιτήσεις έως 3/7/2025
- Διοργάνωση επιχορηγούμενων σεμιναρίων χειριστή κλαρκ – Απόκτηση Αδείας
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Κρήτη” 20/6/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ανατολή” 20/6/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ιεράπετρα 21ος Αιών” 19/6/2025