Αύξηση 2,3% σημείωσε ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Απρίλιο εφέτος, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, τον συγκεκριμένο μήνα εκδόθηκαν 1.977 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 424.643 m2 επιφάνειας και 2.119.702 m3 όγκου.
Με αποτέλεσμα, να καταγραφεί μείωση κατά 11% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, μείωση κατά 16,1% στην επιφάνεια και αύξηση κατά 2,3% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2021.Το α’ τετράμηνο εφέτος, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει στο σύνολο της χώρας, αύξηση κατά 1,5% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, μείωση κατά 1,3% στην επιφάνεια και αύξηση κατά 10% στον όγκο.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Επιχειρηματική Αποστολή στη Διεθνή Έκθεση BAU 2027 (Μόναχο)
- WEBINAR «Doing Business in Vietnam for Greek Companies
- Έναρξη λειτουργίας ενημερωτικής ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους Κοινοποιημένους Οργανισμούς Αξιολόγησης Συμμόρφωσης Υλικών & Προϊόντων σε επαφή με Νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης
- Συμμετοχή στην Τεχνολογική Διάσκεψη Κορυφής – Dublin Tech Summit (Δουβλίνο, Ιρλανδία, 26-27.5.2027)
- Συμμετοχή στην Τεχνολογική Διάσκεψη Κορυφής – Dublin Tech Summit (Δουβλίνο, Ιρλανδία, 26-27.5.2027)
- Σημαντικές εξελίξεις και ευκαιρίες συμμετοχής στο Συνέδριο «Η Επιστήμη του Ελαιολάδου» (Ηράκλειο, 25-27 Σεπτεμβρίου 2026)
- Με επιτυχία και ισχυρό αποτύπωμα εξωστρέφειας ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Λασιθίου στην 6η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων «Go Local & Taste» στα Ιωάννινα
- Ενημερωτικό σημείωμα για την αυστραλιανή αγορά οίνου