Τέθηκε από την Πέμπτη σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, υπό τον τίτλο: «Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων», η οποία θα ολοκληρωθεί την 29η Οκτωβρίου 2020, στις 18:00. Μεταξύ άλλων, με διάταξη του σχεδίου νόμου, προβλέπεται ότι, από την 1η Ιανουαρίου 2021 μειώνονται κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Λασιθίου στην 6η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων “GoLocal & Taste” στα Ιωάννινα 28-30 Αυγούστου 2026
- « SIAL PARIS 2026» από 17 – 21 Οκτωβρίου 2026, στο Εκθεσιακό Κέντρο Paris Nord Villepint στο Παρίσι της Γαλλίας
- Επιχειρηματική Αποστολή στη Διεθνή Έκθεση BAU 2027 (Μόναχο)
- Το Επιμελητήριο Λασιθίου στην 90η ΔΕΘ – Αιτήσεις έως 15/7/2026
- Επιμελητήριο Λασιθίου: Επιχειρήσεις σε Ψηφιακή Εποχή με Δωρεάν Υπογραφές Τριετούς Διάρκειας
- ΠΕΣΚ: Προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου εφαρμογής του Ν. 5092/2024 για τον αιγιαλό και την παραλία
- Δελτίο Τύπου: Βρυξέλλες – 1ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων
- Προσκλήσεις & συνοπτικός πίνακας προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Δράσης «ΞΕΚΙΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027 στην περιφέρεια Κρήτης.
