Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
    • Επιμελητήριο Λασιθίου: Επιχειρήσεις σε Ψηφιακή Εποχή με Δωρεάν Υπογραφές Τριετούς Διάρκειας
    • ΠΕΣΚ: Προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου εφαρμογής του Ν. 5092/2024 για τον αιγιαλό και την παραλία
    • Δελτίο Τύπου: Βρυξέλλες – 1ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων
    • Προσκλήσεις & συνοπτικός πίνακας προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Δράσης «ΞΕΚΙΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027 στην περιφέρεια Κρήτης.
    • Συγχαρητήρια επιστολή προς την Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)
    • Αναπτυξιακή Κρήτης: Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση
    • Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Επαρχία” 21/4/2026
    • Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ιεράπετρα 21ος Αιών” 23/4/2026
    RSS Facebook X (Twitter) LinkedIn
    Επιμελητήριο Λασιθίου
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
      • Γ.Ε.ΜΗ. (Συχνές ερωτήσεις)
      • Υπηρεσία Μιας Στάσης (ΥΜΣ)
      • Μητρώο – Ενάρξεις
      • Τέλη ΓΕΜΗ & συνδρομές
      • Πιστοποιητικά Καταγωγής
      • Πραγματογνωμοσύνες
    • INFO-CENTER
      • Εκλογές
      • Μήνυμα προέδρου
      • Διοίκηση
        • Διαύγεια
        • Εκτέλεση προϋπολογισμού
      • Live Cam
      • Προφίλ – Παρουσίαση
      • Σύνδεσμοι
      • Lasithi Exporter’s Cluster
      • Agroexpo – Ιεράπετρα
      • Έκθεση Yachting & Θαλάσσιου Τουρισμού
      • Διαγωνισμοί
      • Είσπραξη συνδρομών – Ειπράκτορας
      • Ανταποδοτικές υπηρεσίες με συνδρομή
      • Συμβάσεις ΕΤΑΠ ΛΑΣΙΘΙΟΥ – ΕΤ.ΕΠ.Α ΛΑΣΙΘΙΟΥ
      • Προκηρύξεις / Διακηρύξεις
      • Δαπάνες Διαφημιστικής Προβολής
      • Απολογισμοί δράσεων
    • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
      • Διαρθρωτικά Ταμεία
      • Χρηματοδοτήσεις
      • ΕΣΠΑ 2007 – 2013
      • ΕΣΠΑ 2014 – 2020
      • ΠΕΠ Κρήτης 2014 – 2020
      • Leader 2007 – 2013
      • Interreg
      • Νέος επενδυτικός νόμος
      • i@blue MED 2014-2020
      • Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου ΔΑΝ
      • Αυτοχρηματοδοτούμενα Σεμινάρια
    • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
      • Κατάρτιση – Πιστοποίηση εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων
      • Τεχνικοί ασφάλειας & τροφίμων
      • Προγράμματα κατάρτισης ΛΑΕΚ
    • e-Chamber
      • e-Επιμελητήριο (οχι ΓΕΜΗ)
      • Αιτήσεις προς ΓΕΜΗ **
      • Δημοσιότητα ΓΕΜΗ **
      • Ενημέρωση & Social Media
      • “Αγοράζω στον τόπο μου”
      • Κέντρο Βοηθείας
      • Κώδικας Ηθικής και Επαγγελματικής Συμπεριφοράς ΔΥ
    • GDPR
      • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    Επιμελητήριο Λασιθίου
    You are at:Home»Νέα»Ανακοινωσεις»Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε cluster ελαιολάδου και μελιού
    Interreg RGB1

    Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε cluster ελαιολάδου και μελιού

    0
    By LCCI on 20.10.2017 Ανακοινωσεις, Γενικα, Τοπικα

    Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε cluster ελαιολάδου και μελιού των τοπικών επιχειρήσεων παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου του νομού Λασιθίου, στα πλαίσια του Έργου Go Brand (Interreg Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020)

    Καλούνται οι τοπικές επιχειρήσεις παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου και μελιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε 2 κλαδικά cluster στα πλαίσια του Έργου Go Brand στο οποίο συμμετέχει το Επιμελητήριο Λασιθίου, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον αποστέλλοντας την συνημμένη αίτηση συμμετοχής στο douloufakis@epimlas.gr έως και την 16 Νοεμβρίου 2017. (περισσότερες πληροφορίες στο 2841022231, κ. Δουλουφάκη)
    Βασικός στόχος και επιδίωξη του έργου Go Brand είναι η προώθηση και ανάδειξη του brand name των προϊόντων στο νομό Λασιθίου και ειδικότερα στον αγρο-διατροφικό τομέα.
    Τούτο θα επιτευχθεί μέσω της δημιουργίας clusters Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων , (πχ cluster τοπικών παραδοσιακών τροφίμων & cluster τοπικών ποτών) σε τομείς που συμπίπτουν με τις προτεραιότητες της έξυπνης εξειδίκευσης ανά συμμετέχουσα περιφέρεια.
    Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση ενός cluster εταιρειών στον κλάδο των τροφίμων και ποτών απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής μιας Μικρομεσαίας Επιχείρησης αποτελεί να είναι πιστοποιημένη με κάποιο αναγνωρισμένο σύστημα πιστοποίησης (πχ HACCP ή ISO) ή να δεσμευτεί ότι θα πιστοποιήσει τα προϊόντα της κατά την διάρκεια υλοποίησης του παρόντος έργου. Η συμμετοχή των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στα clusters θα είναι δωρεάν.
    Οφέλη συμμετέχουσας επιχείρησης σε κλαδικό cluster :
    Με την επιλογή και οριστικοποίηση των κλαδικών clusters ανά περιοχή στο πλαίσιο του έργου Go_Brand θα υλοποιηθούν μελέτες branding (κλαδικές μελέτες προώθησης-ενίσχυσης του brand name των επιλεγμένων προϊόντων), θα εκπονηθούν κλαδικά εταιρικά videos, προβλέπετε συμμετοχή σε κλαδική έκθεση του εξωτερικού και επιχειρηματική αποστολή σε πόλη της ΕΕ. Προβλέπονται τέλος, δράσεις διάχυσης των αποτελεσμάτων της κάθε μελέτης ανά περιοχή ενώ με την ολοκλήρωση των μελετών θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους και τα γραφεία ενημέρωσης στην περιοχή του κάθε δικαιούχου του Έργου (Λασίθι, Κύπρο, Δωδεκάνησα, Χίο, Κυκλάδες), όπου θα προβάλλονται και θα δίδονται πληροφορίες για τις κλαδικές μελέτες αλλά και την επιχειρηματικότητα γενικότερα στην διασυνοριακή περιοχή και στο εξωτερικό.

    ΕΓΓΡΑΦΟ – ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    15.b
    ΨΥ εικονίδιο.1
    Myeurope

    ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ

    GEMH
    Ibo crete
    GEMH
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Επιμελητήριο Λασιθίου Ν.Π.Δ.Δ.
    Ι.Κουνδούρου 17, 72100 Άγιος Νικόλαος
    τηλ. : 2841022231, 28301 fax : 2841023831

    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    AGROEXPO IERAPETRA
    • Επικοινωνία
    • Όροι χρήσης
    © 2026 Επιμελητήριο Λασιθίου.
    • Επικοινωνία
    • Όροι χρήσης

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.