Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελούμενων επιχειρήσεων για την υποστήριξη σε θέματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας, στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Εφαρμογή δράσεων υποστήριξης των μικρών επιχειρήσεων σε θέματα καινοτομίας και μορφών συνεργασίας» της Πράξης με τίτλο «Δράσεις για την ενίσχυση του ρόλου της καινοτομίας και των μορφών συνεργασίας στις μικρές επιχειρήσεις».
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων: Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 22/5/2015.
Χρηματοδότηση: Η Πράξη με τίτλο «Δράσεις για την ενίσχυση του ρόλου της καινοτομίας και των μορφών συνεργασίας στις μικρές επιχειρήσεις» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Στατιστική Ανάλυση Εισαγωγών Υποδημάτων στην Ιταλική Αγορά (Ιούλιος 2026)
- Έρευνα αγοράς για το μέλι στην Ιαπωνία
- Επιβολή εισαγωγικών δασμών των ΗΠΑ σε προϊόντα ΕΕ και άλλων 60 χωρών βάσει της Έρευνας του Άρθρου 301 για καταναγκαστική εργασία
- Πρόσκληση συμμετοχής στη Δημόσια Διαβούλευση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) – Κατάθεση προτάσεων έως Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026
- Διεθνής Έκθεση Beauty Expo (Λευκωσία, 10-11.10.2026)
- Δημοσίευση Πρόσκλησης Καινοτομώ στην Κρήτη
- Διεθνής Έκθεση προβολής ιχθυηρών/ αλιευμάτων/ εξασφάλιση δωρεάν παρουσίας σε εκθεσιακό περίπτερο Πρεσβείας
- Έρευνα για την αγορά ιχθυηρών της Ν. Κορέας και τις προοπτικές προώθησης των ελληνικών προϊόντων του κλάδου