Τη δυνατότητα να λαμβάνουν πληροφόρηση για κάθε σημείο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, όπως τα στοιχεία του διαχειριστή, τη διαθεσιμότητα, τον αριθμό των ρευματοδοτών και τον τύπο του φορτιστή, έχουν από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου οι πολίτες, καθώς τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή “reCharge”.
Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη εφαρμογή κινητών συσκευών (για Android και iOS) για την ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας, η οποία θα διευκολύνει σημαντικά τους χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων. Ειδικότερα, μέσω της εφαρμογής οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε έναν διαδραστικό χάρτη, στον οποίο μπορούν σε πραγματικό χρόνο να εντοπίζουν τα προσβάσιμα σημεία φόρτισης που είναι διασυνδεδεμένα με το Μητρώο Υποδομών και Φορέων Αγοράς Ηλεκτροκίνησης (ΜΥΦΑΗ).
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Λασιθίου στην 6η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων “GoLocal & Taste” στα Ιωάννινα 28-30 Αυγούστου 2026
- « SIAL PARIS 2026» από 17 – 21 Οκτωβρίου 2026, στο Εκθεσιακό Κέντρο Paris Nord Villepint στο Παρίσι της Γαλλίας
- Επιχειρηματική Αποστολή στη Διεθνή Έκθεση BAU 2027 (Μόναχο)
- Το Επιμελητήριο Λασιθίου στην 90η ΔΕΘ – Αιτήσεις έως 15/7/2026
- Επιμελητήριο Λασιθίου: Επιχειρήσεις σε Ψηφιακή Εποχή με Δωρεάν Υπογραφές Τριετούς Διάρκειας
- ΠΕΣΚ: Προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου εφαρμογής του Ν. 5092/2024 για τον αιγιαλό και την παραλία
- Δελτίο Τύπου: Βρυξέλλες – 1ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων
- Προσκλήσεις & συνοπτικός πίνακας προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Δράσης «ΞΕΚΙΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027 στην περιφέρεια Κρήτης.