Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της διευρυμένης και οργανωμένης προσπάθεια που κάνει, προκειμένου να αναδείξει και να προωθήσει τα τοπικά, ποιοτικά προϊόντα του νησιού, πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών
« SIAL PARIS 2022»
η οποία θα πραγματοποιηθεί, από 15 – 19 Οκτωβρίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο Paris Nord Villepint στο Παρίσι της Γαλλίας.
Καλούνται όσοι επιχειρηματίες της Περιφέρειας Κρήτης, επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο της Περιφέρειας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας το αργότερο έως την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, την σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας και επισυνάπτεται ακολούθως.
Τα προϊόντα των επιχειρήσεων που θα προβληθούν στην Διεθνή Έκθεση «SIAL PARIS 2022» πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις της κατά περίπτωση ισχύουσας νομοθεσίας για τη χρήση που προορίζονται και σύμφωνα με τους όρους της έκθεσης.
Υπογραμμίζεται πως μετά την 29/04/2022 και ώρα 15:00, καμία Δήλωση δεν θα μπορέσει να γίνει δεκτή. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο:
• 2813407908 κ. Μαρία Γιαμπαζολιά – Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης (e-mail: yabazolia@crete.gov.gr)
• 2813407911 κ. Κατερίνα Ξυδάκη (e – mail: xydaki@crete.gov.gr)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Συμμετοχή στην Τεχνολογική Διάσκεψη Κορυφής – Dublin Tech Summit (Δουβλίνο, Ιρλανδία, 26-27.5.2027)
- Συμμετοχή στην Τεχνολογική Διάσκεψη Κορυφής – Dublin Tech Summit (Δουβλίνο, Ιρλανδία, 26-27.5.2027)
- Σημαντικές εξελίξεις και ευκαιρίες συμμετοχής στο Συνέδριο «Η Επιστήμη του Ελαιολάδου» (Ηράκλειο, 25-27 Σεπτεμβρίου 2026)
- Με επιτυχία και ισχυρό αποτύπωμα εξωστρέφειας ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Λασιθίου στην 6η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων «Go Local & Taste» στα Ιωάννινα
- Ενημερωτικό σημείωμα για την αυστραλιανή αγορά οίνου
- ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Εξαμηνιαία αποτύπωση οικονομικού κλίματος στις μικρές επιχειρήσεις – Α’ Εξάμηνο 2026
- Υπουργείο Υγείας: Ενημέρωση για το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο αξιολόγησης της συμμόρφωσης υλικών και προϊόντων σε επαφή με το νερό ανθρώπινης κατανάλωσης
- Επιμελητήριο Λασιθίου: Πιλοτική Δράση «Restaurant + Olive Oil» για την Προβολή του Τοπικού Ελαιολάδου στην Εστίαση