Στις 11 Μαΐου τ.ε. διεξήχθη για 8η συνεχόμενη χρονιά ο διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου Japan Olive Oil Prize 2021. Πρόκειται για έναν διεθνή διαγωνισμό με στόχο την προώθηση του παρθένου ελαιολάδου στην Ιαπωνία, την ασιατική χώρα όπου αυξάνεται περισσότερο η ζήτηση για εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας.
Επομένως, αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τους παραγωγούς να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων τους στις διεθνείς αγορές. Στον φετινό διαγωνισμό, η Ελλάδα είχε ισχυρή παρουσία με την συμμετοχή 100 περίπου παραγωγών και 64 βραβεύσεις στις τρεις μεγάλες κατηγορίες (Best in Class, Gold, Silver) καθώς και με δύο εκ των τριών συνολικά βραβείων στην κατηγορία του design (Design Awards).
Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο: https://jooprize.com/joop-2021/ . Στη, διαδικτυακή λόγω κορονοϊού, τελετή απονομής απηύθυναν χαιρετισμό οι Πρέσβεις της Ελλάδος και της Ιταλίας. Ο Έλληνας Πρέσβυς, κ. Κωνσταντίνος Κακιούσης, ΠΥΑ΄, τόνισε τη διαχρονική συμβολή του ελαιολάδου στον ελληνικό πολιτισμό.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Υπόμνημα για το «Ψηφιακό πελατολόγιο» (3/7/2025)
- Επιχορήγηση έκθεσης τροφίμων – ποτών εξωτερικού : Anuga 2025 Κολωνία, από 4-8 Οκτωβρίου.
- Το Επιμελητήριο Λασιθίου στην 89η ΔΕΘ – Επιχορήγηση συμμετοχής στα μέλη του – Αιτήσεις έως 3/7/2025
- Διοργάνωση επιχορηγούμενων σεμιναρίων χειριστή κλαρκ – Απόκτηση Αδείας
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Κρήτη” 20/6/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ανατολή” 20/6/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ιεράπετρα 21ος Αιών” 19/6/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Επαρχία” 17/6/2025