Στα πλαίσια της β΄φάσης της διαβούλευσης της Αναπτυξιακής Λασιθίου αναφορικά με το νέο Leader για την περίοδο 2014-2020, το επιμελητήριο Λασιθίου προσκαλεί τις επιχειρήσεις μέλη του να συμμετέχουν ενεργά στην εν λόγω διαδικασία καταθέτοντας προτάσεις, ιδέες αλλά και επισημάνσεις που θα βοηθήσουν στην πληρέστερη και πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση των αναγκών και των παρεμβάσεων σε επιχειρηματικό επίπεδο στο Νομό μας.
[prettyfilelink size=”461 KB” src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/leader-newsletter.pdf” type=”pdf”]Ενημέρωση[/prettyfilelink]
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Επιμελητήριο Λασιθίου: Επιχειρήσεις σε Ψηφιακή Εποχή με Δωρεάν Υπογραφές Τριετούς Διάρκειας
- ΠΕΣΚ: Προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου εφαρμογής του Ν. 5092/2024 για τον αιγιαλό και την παραλία
- Δελτίο Τύπου: Βρυξέλλες – 1ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων
- Προσκλήσεις & συνοπτικός πίνακας προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Δράσης «ΞΕΚΙΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027 στην περιφέρεια Κρήτης.
- Συγχαρητήρια επιστολή προς την Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)
- Αναπτυξιακή Κρήτης: Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Επαρχία” 21/4/2026
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ιεράπετρα 21ος Αιών” 23/4/2026