Μείωση 1,8% σημείωσε ο τζίρος των επιχειρήσεων της χώρας το β’ τρίμηνο εφέτος και ανήλθε σε 110.519.977 χιλ. ευρώ, έναντι των 112.572.779 χιλ. ευρώ το β’ τρίμηνο του 2022. Τη μεγαλύτερη μείωση στον κύκλο εργασιών παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος, Φυσικού Αερίου, Ατμού και Κλιματισμού (24,7%). Τη μικρότερη μείωση παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Ενημέρωση και Επικοινωνία (0,2%), ενώ τη μεγαλύτερη αύξηση παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Εκπαίδευση (33,2%).
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Πρόσκληση Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων GULFOOD 2027 στο Ντουμπάι
- Πρόσκληση Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOODEX JAPAN 2027
- «Όλη η Ιεράπετρα δίνει αίμα για τα παιδιά»: 85η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ιεράπετρα
- 22η Ετήσια Συνάντηση INSME – 12-13 Οκτωβρίου 2026
- Πρόσκληση συμμετοχής στην Επιχειρηματική Αποστολή στην Κίνα (Πεκίνο – Σαγκάη) & στην Έκθεση 9th CIIE
- Πρόσκληση Συμμετοχής των Επιχειρήσεων του Λασιθίου στην Τοπική Εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Έργου NaTour4CChange στη Σητεία
- Πρόσκληση συμμετοχής: Επιχειρηματική αποστολή EU Business Hub στη Ν.Κορέα (Korea Smart Grid Expo 2027)
- Διαδικτυακό θεματικό workshop: «Εθνικό Παρατηρητήριο Κυκλικής Οικονομίας: Παρακολούθηση Εθνικών Δεικτών της κυκλικής οικονομίας»