Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο ΟΕΥ Σύδνεϋ, η αυστραλιανή εταιρεία Foodheads, η οποία δραστηριοποιείται στην προμήθεια ειδών τροφίμων σε εταιρείες του κλάδου HoReCa, καθώς και σε κρουαζιερόπλοια και αεροπορικές εταιρείες, ενδιαφέρεται για προμήθεια από την Ελλάδα προϊόντων σε συσκευασίες χονδρικής και σε μεγάλες ποσότητες.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ενδιαφέρεται για:
(α) ελιές Καλαμάτας χωρίς κουκούτσι, μεγάλου μεγέθους (large superior): σε συσκευασίες βάρους 10 kg. Ποσότητα: 1 κοντέινερ (20 ποδών) ανά μήνα
(β) ολόκληρες ελιές Καλαμάτας, μεγάλου μεγέθους (large superior): σε συσκευασίες βάρους 12 kg. Ποσότητα: 1 κοντέινερ (20 ποδών) ανά μήνα
(γ) έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σε μεταλλική συσκευασία 4 L. Ποσότητα: 1 κοντέινερ (20 ποδών) ανά μήνα
(δ) φέτα: βάρους 16 Kg σε μεταλλική συσκευασία. Ποσότητα: 1 κοντέινερ (20 ποδών) ανά μήνα
Δεδομένου ότι ο ιδιοκτήτης της εν λόγω εταιρείας, ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας George Manettas, πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα, την εβδομάδα της 20ης Ιουνίου τ.έ. προκειμένου να πραγματοποιήσει επαφές με υποψήφιους συνεργάτες, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας μελών σας που δύνανται να προσφέρουν τα ανωτέρω προϊόντα, στις ζητούμενες ποσότητες και συχνότητα, έως Παρασκευή 17 Ιουνίου, απευθείας στο Γραφείο ΟΕΥ Σύδνεϋ (ecocom- sydney@mfa.gr), με παράλληλη κοινοποίηση στη Διεύθυνσή μας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :
- Δελτίο Τύπου – Ενημερωτική Εκδήλωση για την Παρουσίαση της Δράσης 1.3.1.1
- Ενημερωτική εκδήλωση για τη παρουσίαση της πρόσκλησης της Δράσης 1.3.1.1 – «Ενίσχυση εξωστρέφειας επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κρήτης, μέσω δράσεων προβολής και δικτύωσης» στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ» 2021-2027
- Ανακοίνωση: Δωρεάν Σεμινάριο για την Κοστολόγηση Τροφίμων & Ποτών για τα μέλη του Επιμελητηρίου Λασιθίου
- Δωρεάν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) από το Επιμελητήριο Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο στις 24 Νοεμβρίου 2025
- Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκθέσεις τροφίμων και ποτών που προτίθεται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Κρήτης
- Έναρξη έρευνας στο πλαίσιο του συστηματικού έργου με τίτλο “Βαρόμετρο Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας” έτους 2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Ανατολή” 7/11/2025
- Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Νέα Κρήτη” 7/11/2025
