Πολωνική επιχειρηματική αποστολή στην Κρήτη από τις 21-23/10/2013

0

Η Περιφέρεια Κρήτης & η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, σε συνεργασία με τα τέσσερα Επιμελητήρια του νησιού και τον ΣΕΚ διοργανώνει Πολωνική επιχειρηματική αποστολή στην Κρήτη από τις 21-23 Οκτωβρίου 2013, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στην Βαρσοβία.

Στα πλαίσια της αποστολής αυτής, η Πολωνική αντιπροσωπεία θα συνοδεύεται από την Ελληνίδα Πρέσβη της Βαρσοβίας, τον Προϊστάμενο του γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας. Θα απαρτίζεται επίσης από 2 αγοραστές – εισαγωγείς φρούτων και λαχανικών, από 4 εισαγωγείς τροφίμων, χονδρέμποροι και εκπρόσωποι αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ και τέλος από 3 tour operators της Πολωνίας. Η αποστολή θα πλαισιωθεί επίσης με την συμμετοχή 3 δημοσιογράφων Πολωνικών ειδησεογραφικών πρακτορείων, οι οποίοι θα καλύψουν την επίσκεψη στην Κρήτη, και την προβολή των δυνατοτήτων της αγοράς.

Οι συναντήσεις για τις επιχειρήσεις των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου προγραμματίζονται στον Άγιο Νικόλαο στις 22 & 23/10/2013.

Το ενδιαφέρον της Πολωνικής αντιπροσωπείας αφορά:

1. Στον κλάδο τροφίμων και ποτών (το ενδιαφέρον εστιάζεται σε τυροκομικά, βρώσιμες ελιές, ελαιόλαδο, φρούτα και λαχανικά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής & παραδοσιακά γλυκίσματα, σταφίδα, ξηρούς καρπούς, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι & κρασί).

2. Στον κλάδο του τουρισμού.

Προκειμένου να οργανωθούν άρτια οι τελικές λίστες με τα ραντεβού (Β2Β συναντήσεις), σε συγκεκριμένες μέρες και σε συγκεκριμένη ώρα, ανά επιχείρηση και αγοραστή, θα θέλαμε να μας επιστρέψετε την παρακάτω δήλωση συμμετοχής σας συμπληρωμένη στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, το αργότερο έως 30 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα στο e-mail manager@epimlas.gr υπόψη κας Ειρήνης Γκερεδάκη με θέμα «Β2Β συναντήσεις Πολωνίας»

Για τυχόν διευκρινήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2841022231 κος Γ. Τζανόπουλος

[prettyfilelink size=”” src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/Poloniki-Apostoli-Aitisi-2013.pdf” type=”pdf”]Αίτηση συμμετοχής[/prettyfilelink]
Share.