Διοργάνωση Ελληνο-Τουρκικού Επιχειρηματικού Φόρουμ στη Σμύρνη

0

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι κατόπιν της σύμφωνης γνώμης, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης, της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Enterprise Greece και μετά το έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, αποφασίστηκε η επανέναρξη της προετοιμασίας για την διοργάνωση του ακυρωθέντος Ελληνο-Τουρκικού Επιχειρηματικού Φόρουμ και των Επιχειρηματικών Συναντήσεων στη Σμύρνη. Ο χρόνος πραγματοποίησης προσδιορίζεται για το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Οι τομείς στους οποίους θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον είναι, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, real estate, η ναυτιλία, οι μεταφορές, οι κατασκευές και τα δομικά υλικά, logistics και άλλους κλάδους στους οποίους θα παρουσιαστεί ειδικό ενδιαφέρον.

Παρακαλούμε τα ενδιαφερόμενα μέλη μας,  προκειμένου να είναι εφικτός ο έγκυρος και αποτελεσματικός προγραμματισμός των επιχειρηματικών συναντήσεων να εκδηλώσουν το ταχύτερο δυνατόν ενδιαφέρον, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής και στη συνέχεια να την υποβάλουν ως τις 30 Ιουλίου.

[prettyfilelink size=”46 kB” src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/2014_Business_Forum_in_Izmir_Application_form_gr.doc” type=”doc”]Αίτηση συμμετοχής[/prettyfilelink]
Share.