Προσφορές – Ζητήσεις : Απρίλιος 2015

0

To Επιμελητήριο Λασιθίου σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ στον τομέα των επιχειρηματικών συνεργασιών, προωθεί τη σημαντική πρωτοβουλία του τελευταίου με πρωταρχικό σκοπό την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε καθιερώσει την υπηρεσία αυτή και σας αποστέλλουμε σε μηνιαία βάση τις προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, ευελπιστώντας να προωθήσουμε με τον τρόπο αυτό επωφελείς επιχειρηματικές επαφές και συνεργασίες.

Σημειώνεται ότι το Επιμελητήριο Λασιθίου και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για την ορθότητα των στοιχείων των δημοσιευμένων προσφορών και ζητήσεων προϊόντων και των επιχειρηματικών συνεργασιών, για τις οποίες είναι υπεύθυνοι οι οίκοι του εξωτερικού και τα κατά τόπους εμπορικά τμήματα των πρεσβειών που αποστέλλουν στο ΕΒΕΑ τα στοιχεία των επιχειρήσεων.

[prettyfilelink src=”http://www.acci.gr/acci/Portals/0/Announcements/Commerce/2015_04_ZitiseisProsfores.pdf” type=”pdf”]Απρίλιος 2015[/prettyfilelink]
Share.