Σουηδική επιχειρηματική αποστολή στο Λασίθι

0

Το Επιμελητήριο Λασιθίου σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Τροφίμων-Ποτών & Αρωματικών Φυτών, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή ομογενών εισαγωγέων που δραστηριοποιούνται στην Σουηδική (και εν γένει Σκανδιναβική) αγορά από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου στο Ν. Λασιθίου. Ειδικότερα, οι εισαγωγείς θα βρίσκονται την Παρασκευή 25/9 στην Ιεράπετρα, το Σάββατο 26/9 στην Σητεία και την Κυριακή 27/9 στον Άγιο Νικόλαο όπου θα πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες επισκέψεις και επαφές με τοπικές επιχειρήσεις και επιχ/τιες των κλάδων των τροφίμων-ποτών-αρωματικών φυτών.

Όσοι επιχ/τιες μέλη του Επιμελητηρίου Λασιθίου επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τους εισαγωγείς, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2841022231 μέχρι και την Πέμπτη 17/9, προκειμένου να καθοριστεί το σχετικό ραντεβού.

Οι εισαγωγικές εταιρείες που επισκέπτονται το νομό μας είναι οι κάτωθι:

  • Fontana Food, εκπρόσωπος κ. Φρύξος Παπαδόπουλος (ελαιόλαδο-ελιές-γαλακτοκομικά προϊόντα)
  • Konstantine’s, εκπρόσωπος κ. Κων/νος Φουτζιτζίδης (ελαιόλαδο-ελιές-πάστα ελιάς-μέλι)
  • Vita Delicious, εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Βιτάσκος (ελαιόλαδο-ελιές-πάστα ελιάς-μέλι-γαλακτοκομικά προϊόντα)
  • Meletis Mat & Dryck, εκπρόσωπος κα Σόνια Τάμμε (τρόφιμα-οινοπνευματώδη-αναψυκτικά)

Την αποστολή θα καλύψει δημοσιογραφικά η κα Dunia Jamil που θα δημοσιεύσει σχετικά άρθρα και αφιερώματα σε σουηδικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που σχετίζονται με την γαστρονομία και την διατροφή καθώς και τον τουρισμό.

Share.