1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού

0

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Το Επιμελητήριο Λασιθίου, ανακοινώνει την διοργάνωση του 1ου Συνεδρίου Γευσιγνωστικού Τουρισμού: «ΤΑΞΙΔΙ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ» στα πλαίσια της Διεθνούς έκθεσης Expo Hotels 2016 που πραγματοποιείται 19-21 Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα.
Στόχος του συνεδρίου είναι η διάδοση των ιδιαίτερων γεύσεων της Κρήτης, των τοπικών μας προϊόντων αλλά και η προώθηση του γευσιγνωστικού τουρισμού, ιδιαίτερα στον νομό Λασιθίου. Να τονίσουμε στο σημείο αυτό ότι, το συνέδριο αποτελεί εξέλιξη και συνέχεια του 1ου Συνεδρίου Αισθητηρίων Οργάνων και Γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε 25-27 Σεπτεμβρίου 2015 στον Άγιο Νικόλαο.

Στα πλαίσια λοιπόν του παραπάνω συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί έκθεση-παρουσίαση των τοπικών προϊόντων του Νομού Λασιθίου στον χώρο διεξαγωγής του, όπου μπορούν παραγωγοί και επιχειρηματίες να εκθέσουν, να προβάλλουν και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους στους σύνεδρους αλλά και στους επισκέπτες της έκθεσης. Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την 29 Ιουλίου στο Επιμελητήριο Λασιθίου στο 2841 022231.

Η υλοποίηση της πρωτοβουλίας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πολιτιστική Ένωση Δήμων Αγ. Νικολάου, τον Δήμο Αγ. Νικολάου και την Πανελλήνια Ένωση Δ/ντων Ξενοδοχείων, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

Για το Επιμελητήριο Λασιθίου,
Ο Πρόεδρος,

Share.