Επιχορήγηση συμμετοχής επιχειρήσεων στην 100% Hotel Show Athens

0

Το Επιμελητήριο Λασιθίου προτίθεται να επιχορηγήσει μέρος του κόστους συμμετοχής για 4 επιχειρήσεις-μέλη του που θα συμμετέχουν στην 100% Hotel Show Athens . Η έκθεση πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στην Αθήνα.
Προτείνεται η συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου Λασιθίου σε έτοιμο περίπτερο αναβαθμισμένης κατασκευής διαστάσεων 28 τ.μ., σε ενιαίο – ομαδικό χώρο στον οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει την δική του βιτρίνα και info desk για την προβολή των προϊόντων του.
Το συνολικό κόστος συμμετοχής για κάθε μια επιχείρηση είναι 850,00 ευρώ και η επιχορήγηση του επιμελητηρίου ανέρχεται σε 255,00 ευρώ ανά επιχείρηση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αναφορικά με την επιλογή των επιχειρήσεων που θα επιχορηγηθούν. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση στο link: http://www.hotelshow.gr/
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 αποστέλλοντας αίτηση συμμετοχής στο info@epimlas.gr στο Επιμελητήριο Λασιθίου. Yπεύθυνος κ. Μ Σπυριδάκης, τηλ: 2841 022231.

[prettyfilelink size=”31 kB” src=”http://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/hotel-show-2015.pdf” type=”pdf”]Αίτηση συμμετοχής[/prettyfilelink]
Share.