Επιχορήγηση επιχειρήσεων για την 3η FOOD EXPO 2016 απο το Επιμελητηρίου Λασιθίου

0

Το Επιμελητήριο Λασιθίου προτίθεται να επιχορηγήσει μέρος του κόστους συμμετοχής για 8 επιχειρήσεις-μέλη του που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Τροφίμων κ’ Ποτών και θα συμμετέχουν στην 3η FOOD EXPO 2016. Η έκθεση πραγματοποιείται από 19 – 21 Μαρτίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Προτείνεται η συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου Λασιθίου σε έτοιμο περίπτερο αναβαθμισμένης κατασκευής διαστάσεων 59 τ.μ., το οποίο βρίσκεται σε προνομιακό σημείο στο HALL 2 Νο Β08 / C07, σε ενιαίο –ομαδικό χώρο στον οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει την δική του βιτρίνα και info desk για την προβολή των προϊόντων του.
Το συνολικό κόστος συμμετοχής για κάθε μια επιχείρηση είναι 1.814,26 ευρώ και η επιχορήγηση του επιμελητηρίου ανέρχεται σε 544,28 ευρώ ανά επιχείρηση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αναφορικά με την επιλογή των επιχειρήσεων που θα επιχορηγηθούν. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση στο link: foodexpo.gr
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου αποστέλλοντας την συνημμένη αίτηση συμμετοχής στο info@epimlas.gr στο Επιμελητήριο Λασιθίου. Yπεύθυνος κ. Μ Σπυριδάκης, τηλ: 2841 022231.

[prettyfilelink size=»31 kB» src=»http://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/food-expo-app_form.pdf» type=»pdf»]Αίτηση[/prettyfilelink]
Share.