Ενδιαφέρον γερμανικής επιχείρησης για συνεργασία με βιοτεχνία ή βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου ελιάς

0

Ενδιαφέρον γερμανικής επιχείρησης για συνεργασία με βιοτεχνία ή βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου ελιάς για την παραγωγή κυκλικών βελονών πλεξίματος (μετ. αγγλ.:circular kniting needles/γερμ.: Rundstricknadeln) από Ελλάδα.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι γερμανική επιχείρηση, αιτείται συνδρομή για ανεύρεση βιοτεχνίας ή βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου ελιάς για την κατασκευή των ξύλινων τμημάτων-άκρων κυκλικών βελονών πλεξίματος. Η ενδεχόμενη παραγγελία σε ποσότητα φθάνει συνολικά τα 64.000 ζευγάρια με διαφορετικές, όμως, διαστάσεις. Ειδικότερα, οι ξύλινες άκρες των βελόνων, που χρειάζεται η γερμανική εταιρεία έχουν 14 διαφορετικές διαμέτρους, με τις μικρότερες να έχουν 2,5 χλστ (mm) και τις μεγαλύτερες 12,0 χλστ (mm) διάμετρο.

Προϋπόθεση αποτελεί η πολύ καλή ποιότητα του υλικού (λείο και με την ακριβή διάμετρο) και ένα μέρος της παράδοσης του προϊόντος να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2015, ωστόσο δεν αποτελεί αυστηρή απαίτηση η προσφορά και των 14 διαφορετικών διαμέτρων.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βερολίνο.
Δ/νση: Jägerstr. 54-55, D-10117, Berlin
Τηλ.: 0049.30.2360990, Φαξ: 0049.30.23609920
E-mail: ecocom-berlin@mfa.gr
Πληροφορίες: Νεφέλη Παππάκου, Γραμματέας ΟΕΥ A

Share.