Εκδήλωση για την προώθηση των Ελληνικών εξαγωγών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων

0

Ενημερώνουμε τα μέλη μας (συν. πρόσκληση) για το workshop που θα συνδιοργανωθεί από το Enterprise Greece και την Γερμανική πρεσβεία 17/9/2014 στην Αθήνα στο πλαίσιο της ομάδας εργασίας που έχει συσταθεί από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και την Γερμανική Πρεσβεία με σκοπό την προώθηση των Ελληνικών εξαγωγών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων.

Το workshop θα έχει δυο θέματα:

  • την Γερμανική αγορά τροφίμων και ποτών : θα γίνει περιγραφή της αγοράς καθώς και παρουσίαση των τάσεων που επικρατούν σε αυτήν από τον κύριο Daniel Lindel, Γενικό Διευθυντή του τμήματος τροφίμων και διατροφής του German Invest and Trade. O κύριος Lindel θα έρθει από το Βερολίνο ειδικά για αυτή την παρουσίαση μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβληθεί στην ομάδα εργασίας από εκπροσώπους συλλογικών φορέων.
  • παρουσίαση τραπεζικών προγραμμάτων για την υποστήριξη των εξαγωγέων αγροτικών προϊόντων και τροφίμων. Μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους η Eurobank και η Τράπεζα Πειραιώς ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμμετάσχουν και άλλες τράπεζες (αναμένουμε επιβεβαιώσεις τις αμέσως επόμενες ημέρες).

Παρακαλούμε τα ενδιαφερόμενα μέλη μας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το workshop, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται στην πρόσκληση. Η εκδήλωση δεν θα είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό και ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

[prettyfilelink size=”70 kB” src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/Save-the-date-Exportroundtable.pdf” type=”pdf”]Πρόσκληση[/prettyfilelink]
Share.