ΔΕΘ – Helexpo : Διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων στη Θεσσαλονίκη

0

Ο οργανισμός Enterprise Greece, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και την αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών, προγραμματίζει, με την υποστήριξη της ΔΕΘ – Helexpo, τη διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων στη Θεσσαλονίκη, στις 15 και 16 Μαΐου 2017, για τον κλάδο των Δομικών Υλικών.

Για το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία ΟΕΥ των Ελληνικών Πρεσβειών, προσκαλεί στην Ελλάδα κατασκευαστικές εταιρείες, μελετητικά γραφεία και αγοραστές από τα ΗΑΕ, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με ενδιαφερόμενες εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Όσοι εκ των μελών σας επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εν λόγω επιχειρηματικές συναντήσεις, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν, μαζί με σύντομο προφίλ της επιχείρησής τους στην αγγλική γλώσσα, στο mail promotion@enterprisegreece.gov.gr, έως την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κυρίες Ζωή Λέγγα (210 3355798, z.legga@enterprisegreece.gov.gr) και Αννίτα Τρυποσκούφη (210 3355778, a.triposkoufi@enterprisegreece.gov.gr).

[prettyfilelink size=»49 KB» src=»http://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΔΟΜΙΚΑ-ΥΛΙΚΑ.docx» type=»doc»]ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ[/prettyfilelink] [prettyfilelink size=»50 KB» src=»http://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/REGISTRATION-FORM.docx» type=»doc»]REGISTRATION FORM[/prettyfilelink]
Share.