Ανακοίνωση υλοποίησης προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2019

0

Το Επιμελητήριο Λασιθίου ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης ΛΑΕΚ 1- 49, έτους 2019, που έχει προκηρύξει ο Ο.Α.Ε.Δ., πρόκειται να υλοποιήσει στον Νομό Λασιθίου (Σητεία -Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο), ως φορέας εκπροσώπησης εργοδοτών, επιδοτούμενα προγράμματα, σε συνεργασία με επιλεγμένα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης 2 (πρώην ΚΕΚ).

Τα εν λόγω προγράμματα θα υλοποιηθούν στο 2021, απευθύνονται σε εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν από 1 έως 49 άτομα προσωπικό και καταβάλλουν στον ΕΦΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24%).

Επιδοτούνται κατά 100% από το λογαριασμό ΛΑΕΚ του Ο.Α.Ε.Δ., χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις. Ο κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα συμμετοχής, σε ένα μόνο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης.

Τα προγράμματα είναι επιδοτουμενα διάρκειας 40 ωρών και πραγματοποιούνται εκτός ωραρίου εργασίας.

Δεδομένου ότι τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΚ) θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο σύστημα του Ο.Α.Ε.Δ. τα αντίστοιχα τμήματα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έως τις 28/11/2020 να αποστείλουν στο ΚΕΚ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης ,την αίτηση συμμετοχής του υποψηφίου (συνημμένο), την υπεύθυνη δήλωση (συνημμένο) και τον πίνακα προσωπικού Ε4 της επιχείρησης. Όσον αφορά το χρόνο που θα προσκομίστε τα υπόλοιπα δικαιολογητικά θα ενημερωθείτε άμεσα.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στους συνεργαζόμενους εκπαιδευτικούς φορείς στα στοιχεία που αναγράφονται παρακάτω :

Για την περιοχή της Σητείας και Ιεράπετρας στα τηλέφωνα : 6948060541 και στο email : computerstudies_sit@yahoo.gr (ΚΕΚ Τριανταφύλλου Άννα) Υπεύθυνος Επικοινωνίας Αλέξανδρος Ελευθεριαδής

Για την περιοχή του Αγίου Νικολάου στα τηλέφωνα: 2810-318300 και στο email: info@europrospect.gr (ΚΕΚ Eυρωπαική Προοπτική ΕΠΕ ).Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα. Μεντζάκη Δέσποινα

Αίτηση συμμετοχής
Υπεύθυνη Δήλωση Επιχείρησης

Share.
Skip to content