Ανακοίνωση – Πρόσκληση : Συμμετοχή επιχειρήσεων στο 1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού

0

Το Επιμελητήριο Λασιθίου, διοργανώνει το 1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού: «ΤΑΞΙΔΙ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ» στα πλαίσια της Διεθνούς έκθεσης Expo Hotels 2016 που πραγματοποιείται 19-21 Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα.

Στόχος του συνεδρίου είναι η διάδοση των ιδιαίτερων γεύσεων της Κρήτης, των τοπικών μας προϊόντων αλλά και η προώθηση του γευσιγνωστικού τουρισμού, ιδιαίτερα στον νομό Λασιθίου.
Στα πλαίσια λοιπόν του παραπάνω συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί έκθεση-παρουσίαση των τοπικών προϊόντων του Νομού Λασιθίου στον χώρο διεξαγωγής του, όπου μπορούν παραγωγοί και επιχειρηματίες να εκθέσουν, να προβάλλουν και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους στους συνέδρους αλλά και στους επισκέπτες της έκθεσης.

Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να αποστείλουν συσκευασμένα (έτοιμα προς αποστολή) δείγματα των προϊόντων τους αλλά και διαφημιστικό και ενημερωτικό υλικό της επιχείρησης τους στο Επιμελητήριο Λασιθίου έως και την 31η Οκτωβρίου.

Το Επιμελητήριο αναλαμβάνει την αποστολή και τοποθέτηση των δειγμάτων και του υλικού στον χώρο προβολής τους, ενώ συνεργάτες του θα είναι παρόντες προς διευκόλυνση των επισκεπτών της έκθεσης καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου. (διατιθέμενος χώρος προβολής/επιχείρηση 1Χ2 μ).

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνείτε στο τηλ:.2841 022231.
Η υλοποίηση της πρωτοβουλίας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πολιτιστική Ένωση Δήμων Αγ. Νικολάου, τον Δήμο Αγ. Νικολάου και την Πανελλήνια Ένωση Δ/ντων Ξενοδοχείων, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

Για το Επιμελητήριο Λασιθίου,

Ο Πρόεδρος,

Χαριτάκης Θωμάς

[prettyfilelink size=»143 KB» src=»http://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/1ο-ΣΥΝ.ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΙΚΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.pdf» type=»pdf»]Πρόγραμμα ομιλιών[/prettyfilelink]

[prettyfilelink size=»211 KB» src=»http://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/Τελικο-1ο-Τουρισμού-Γευσιγνωσίας1.pdf» type=»pdf»]Πρόγραμμα[/prettyfilelink]

Share.