Πρόσκληση συμμετοχής στη διεθνή έκθεση INDAGRA Food 2013

0

Η 6η Διεθνής Έκθεση INDAGRA FOOD 2013 διοργανώνεται ετησίως στον Εκθεσιακό χώρο ROMEXPO στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και λειτουργεί παράλληλα με την 18η Διεθνή Έκθεση αγροτικών προϊόντων INDAGRA.

Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της ανερχόμενης αγοράς της Ρουμανίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με στοιχεία των οργανωτών τα εμπορικά αποτελέσματα των εκθετών του 2012 ήταν περισσότερο από ικανοποιητικά καθώς το 89 % ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους, ενώ το 85% θα επαναλάβουν τη συμμετοχή τους .

Προϊόντα που προβάλλονται:

  • Τρόφιμα
  • Ποτά
  • Μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων
  • Υγιεινή ,ασφάλεια, μεταφορά , αποθήκευση τροφίμων
  • Γαστρονομία
  • Εκδόσεις

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Καθαρή εκθεσιακή επιφάνεια: 30000 τετρ. μέτρα . Λόγω της αυξημένης ζήτησης που παρουσιάζεται, το 2013 προβλέπεται να ξεπεράσει τα 35000 τετρ. μέτρα.
Σύνολο εκθετών: 412 εταιρείες από 22 χώρες.
Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 33000 η πλειοψηφία από Ρουμανία αλλά και από γειτονικές χώρες (Βουλγαρία, Σερβία, Μολδαβία, Ουκρανία, Σκόπια κλπ)

Περισσότερα στα συνημμένα αρχεία

[prettyfilelink size=”” src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/INDAGRA-FOOD-2013-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.docx” type=”doc”]INDAGRA FOOD 2013 Πρόσκληση Συμμετοχής[/prettyfilelink] [prettyfilelink size=”” src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/INDAGRA-FOOD-2013-ΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΜMΕΤΟΧΗΣ.doc” type=”doc”]INDAGRA FOOD 2013 Αίτηση Συμμετοχής[/prettyfilelink]
Share.