Εκθέσεις : Αειφόρος ανάπτυξη, προστασία περιβάλλοντος, ανακύκλωση…

0

Ενημερώνουμε τα μέλη μας για τρεις από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στον κόσμο για τον τομέα αειφόρου ανάπτυξης και προστασίας περιβάλλοντος, ανακύκλωσης απορριμμάτων, διαχείρισης υδάτων, ανανεώσιμων μορφών ενέργειες, τεχνολογία αποχέτευσης, αντιμετώπισης αέριων ρύπων και οικολογικής ανάπτυξης.

Πρώτη στην σειρά έρχεται για τους τομείς αυτούς στην Ευρώπη η διεθνής έκθεση IFAT στο Μόναχο. Ο εκθεσιακός οργανισμός της Φρανκφούρτης έχει αναπτύξει κλαδικές εκθέσεις για τους ίδιους τομείς σε αγορές με μεγάλη ζήτηση για προϊόντα, τεχνολογία και υπηρεσίες αειφόρου ανάπτυξης και προστασίας περιβάλλοντος. Έτσι στην αγορά της Κίνας, στην οποία υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες αυτές, ξεχωρίζουν οι εκθέσεις Eco Expo Asia στο Hong Kong και Water Expo China στο Πεκίνο.

Ο οργανισμός της Φρανκφούρτης έχει αναπτύξει και εξαγοράσει επίσης μια σειρά από αντίστοιχες εκθέσεις ανά τον κόσμο, εκεί όπου η ζήτηση λόγω μεγάλης περιβαλλοντικής ρύπανσης ανοίγει ευκαιρίες σε διεθνείς παραγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου, για να διαθέσουν με επιτυχία τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Μια σειρά από εκθέσεις του τομέα θα λάβουν χώρα αντίστοιχα στην Ινδία.

Συνημμένα επίσης σας αποστέλλουμε ενδεικτικό κόστος ταξιδιωτικού πακέτου εφόσον επισκεφτείτε μια από τις παραπάνω εκθέσεις. Τα γραφεία μας έχουν ειδική συμφωνία με την Lufthansa, για ναύλους που αφορούν αποκλειστικά τους εκθέτες και επισκέπτες των εκθέσεών μας για τους προορισμούς αυτούς.

Εφόσον σας ενδιαφέρει κάποια από τις εκθέσεις του τομέα Environmental Technology, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6090525 ή 210 6410405, και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για την δυναμική των αγορών και τις προοπτικές συμμετοχής ή επίσκεψης. Επίσης θα λάβετε προσφορά για οργανωμένο ταξιδιωτικό πακέτο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο link : www.environment.messefrankfurt.com

IFAT 2014 – Διεθνής Εμπορική Έκθεση για Ύδρευση, Αποχέτευση, Απορρίμματα & Διαχείριση Πρώτων Υλών
4-9/5/2014 Messe München , Halls A1-A6, B0-B6, C1-C4.

Η IFAT ENTSORGA έχει καθιερωθεί ως κορυφαία εμπορική έκθεση στον τομέα της και έχει θέσει τους σωστούς στόχους για το μέλλον. Είναι η πιο σημαντική εμπορική έκθεση στον κόσμο στον τομέα της περιβαλλοντικής τεχνολογίας και την διάθεση απορριμμάτων. Κατά την IFAT ENTSORGA 2012, περισσότεροι από 2.900 εκθέτες από 54 χώρες παρουσίασαν προϊόντα, καινοτομίες και υπηρεσίες σε 125.00 επισκέπτες. Καλύφθηκαν συνολικά 215.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου στο Μόναχο κατά το 2012, ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν παρουσιάστηκαν τόσοι πολλοί εκθέτες από τόσες πολλές χώρες στην IFAT ENTSORGA.

Οι κατηγορίες των προϊόντων που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής:

1. Εξαγωγή νερού
2. Ύδρευση & Αποχέτευση
3. Διανομή νερού & Υπόνομοι
4. Παράκτια προστασία / Έλεγχος πλημμύρας
5. Απορρίμματα και ανακύκλωση
6. Παραγωγή ενέργειας από απορριπτέα υλικά
7. Καθαριότητα οδών, συντήρηση και χειμερινές υπηρεσίες οδών
8. Αποκατάσταση περιβαλλοντικής μόλυνσης από παλιά εργοτάξια / Αποθεραπεία εδάφους
9. Καθαρισμός καπνοδόχων και εξαγωγή αέρα / Περιορισμός ατμοσφαιρικής ρύπανσης
10. Μείωση θορύβου / Ηχομόνωση
11. Μέτρηση, έλεγχος & τεχνολογία εργαστηρίου
12. Υπηρεσίες
13. Επιστήμη, έρευνα, μεταφορά τεχνολογιών
ECOExpoAsia – Διεθνής Κλαδική Έκθεση για την Προστασία του Περιβάλλοντος
29/10 – 1/11/2014, εκθεσιακό κέντρο AsiaWorld-Expo του Hong Kong.

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται διαχωρίζονται στους τομείς:

· Air Quality – Διαχείριση του αέρα
· Energy Efficiency & Energy – Ενεργειακή απόδοση
· Waste & Recycling – Αποκομιδή & Ανακύκλωση
· Eco-friendly Product – Προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον

Water Expo China – η πιο σημαντική και διεξοδική πλατφόρμα συνάντησης της βιομηχανίας νερού για επίτευξη επιχειρηματικών ευκαιριών προερχόμενες από την ταχέως αυξανόμενη αγορά της Κίνας.
1 – 3 Δεκεμβρίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο China National Convention Center στο Πεκίνο

Εκθέτες και επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν με ανθρώπους κλειδιά της κυβέρνησης που παίρνουν τις αποφάσεις, να συλλέξουν σημαντικές πληροφορίες, καθώς επίσης και να δικτυωθούν με σημαντικούς ανθρώπους της βιομηχανίας.
Τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν διακρίνονται στις εξής κατηγορίες:

· Αποθέματα νερού, οικολογία ύδατος και περιβάλλον
· Επιχειρήσεις στον τομέα του νερού
· Διατήρηση νερού
· Εξοπλισμός βιομηχανιών νερού
· Πληροφορίες για το νερό , αυτοματισμός και συστήματα
· Μεμβράνες και καθαρισμός νερού
· Πρόληψη πλημμύρας και αντίσταση ξηρασίας

Share.