Διοργάνωση έκθεσης τοπικών προϊόντων στο ξενοδοχείο “Ερμής” στον Άγιο Νικόλαο (ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

0

Το Επιμελητήριο Λασιθίου ενημερώνει τα μέλη του, παραγωγούς τοπικών προϊόντων (τροφίμων, ποτών και παραδοσιακών προϊόντων), ότι ένα πολύ σημαντικό πολιτιστικό γεγονός θα λάβει χώρα στην πόλη του Αγίου Νικολάου από 3 έως 6 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα θα διεξαχθεί το 16ο Πανελλήνιο συνέδριο των Λυκείων Ελληνίδων Ελλάδας και εξωτερικού.

Πλήθος εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του συνεδρίου, οι οποίες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο. Αναμένεται να συμμετάσχουν στο συνέδριο πάνω από 300 σύνεδροι οι οποίοι θα επισκεφτούν την πόλη του Αγίου Νικολάου με τις οικογένειές τους και άλλους παράγοντες.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, το Επιμελητήριο Λασιθίου, το οποίο είναι χορηγός στο πολιτιστικό αυτό γεγονός, διοργανώνει έκθεση τοπικών προϊόντων στο ξενοδοχείο Ερμής στην πόλη του Αγίου Νικολάου από 3 έως 6 Οκτωβρίου και προσκαλεί τα μέλη του που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εκθέτες, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής έως 20 Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν.

Τηλ. Επικοινωνίας για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, 2841022231, Φαξ 2841023831, κο Γ. Τζανόπουλο. Email: gtzanopoulos@epimlas.gr

Share.