Εκπτωτική κάρτα

Εκπτωτική κάρτα για τους επισκέπτες των κρουαζιεροπλοίων

visitor_card_small

Το Επιμελητήριο Λασιθίου μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. προχώρησε στην υλοποίηση ενός εκπτωτικού σχήματος για τους επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου.  Το Επιμελητήριο θεωρεί ότι η πρωτοβουλία αυτή θα συμβάλλει στη μεγαλύτερη χρονική παραμονή των τουριστών στην ευρύτερη περιοχή, στην αύξηση της επισκεψιμότητας των καταστημάτων της πόλης και τελικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Το εκπτωτικό σχήμα περιλαμβάνει την κάρτα επισκέπτη η οποία θα παραδίδεται σε όλους τους επισκέπτες-τουρίστες των κρουαζιερόπλοιων και η οποία θα πληροφορεί για το ειδικό σήμα αναγνώρισης επιχείρησης που θα παρέχει ειδικές εκπτώσεις σε προϊόντα-υπηρεσίες στους επισκέπτες αυτούς.
Το Επιμελητήριο καλύπτοντας το κόστος εκτύπωσης θα διανέμει τα ειδικά αυτοκόλλητα σήματα σε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή κατά τη διάρκεια επίσκεψης των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της πόλης.

Καλούνται όλες οι επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγίου Νικολάου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο εκπτωτικό αυτό σχήμα, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση η οποία θα βρίσκεται στα γραφεία αλλά και το ιστότοπο του Επιμελητηρίου Λασιθίου (www.epimlas.gr) και να την καταθέσουν προκειμένου να παραλάβουν το σχετικό αυτοκόλλητο σήμα το οποίο θα πρέπει να αναρτήσουν σε εμφανές σημείο της επιχείρησης τους.

Το Επιμελητήριο Λασιθίου μέσω της κάρτας επισκέπτη θα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο internet (free wifi internet access) και θα τηρεί σε σχετική ιστοσελίδα του τον κατάλογο με τα στοιχεία των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων στην Αγγλική γλώσσα. Το ΔΣ προτίθεται να αναλάβει ανάλογη πρωτοβουλία και με άλλες περιοχές του νομού σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να κατεβάσουν τη σχετική αίτηση/υπεύθυνη δήλωση που βρίσκεται λίγο πιο κάτω στη σελίδα αυτή, να την συμπληρώνουν και να την υποβάλλουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λασιθίου ώρες και ημέρες γραφείου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2841022231.

[prettyfilelink src=”https://www.epimlas.gr/tl_files/documents/discount-card/AITHSH.pdf” type=”pdf”]Αίτηση συμμετοχής επιχείρησης[/prettyfilelink][clear]

Συμμετέχοντες