Σεμινάρια εκμάθησης Ρωσικής γλώσσας

0

Το Επιμελητήριο Λασιθίου σε συνεργασία με την ΕΤ.Α.Π. Λασιθίου και το ΚΕΚ EUROCOURSE, διοργανώνει σειρά σεμιναρίων των 40 ωρών σε επιχειρηματίες ή σε στελέχη επιχειρήσεων, με θέμα: «Βασικές γνώσεις ορολογίας επιχειρηματικών συναλλαγών στα ρώσικα»

Χρόνος Διεξαγωγής: Φεβρουάριος – Μάρτιος 2014

Απευθύνεται:
Στους επιχειρηματίες ή σε στελέχη των επιχειρήσεων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στην Ρώσικη γλώσσα, ώστε ν’ ανταποκρίνονται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών.

Σκοπός:
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών, καθώς επίσης η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας.

Θεματικές Ενότητες :
Γνωριμία με την γλώσσα (αλφάβητο – βασικοί κανόνες προφοράς)
Βασικές γνώσεις γραμματικής
Βασικές εκφράσεις επικοινωνίας
Λεξιλόγιο σε εμπορικά καταστήματα
Βασικές εκφράσεις επικοινωνίας ξενοδοχοϋπαλλήλου
Λεξιλόγιο για συγκεκριμένες καταστάσεις
Έκφραση συναισθημάτων
Εξάσκηση προφορικού λόγου
Αριθμοί – ώρες – ωράρια
Τρόποι τραπεζικών συναλλαγών

Διάρκεια σεμιναρίου: 40 ώρες

Ημέρες διδασκαλίας: Τρίωρη απογευματινή διδασκαλία, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.

Απαιτούμενος αριθμός διδασκομένων ανά τμήμα: 20 άτομα

Κόστος προγράμματος : τιμή 140 ευρώ για μέλη του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

Επικοινωνία:
Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στα τηλ. του Επιμελητηρίου Λασιθίου 2841022231 & 2841027140, Γιώργος Τζανόπουλος και στην ιστοσελίδα: www.epimlas.gr

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποσταλούν με φαξ 2841023831 ή ηλεκτρονικά στην δ/νση gtzanopoulos@epimlas.gr με την ένδειξη ΄΄Αίτηση συμμετοχής σεμιναρίου Ρώσικης Γλώσσας.

[prettyfilelink size=”32 kB” src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/ΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΣΤΟ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΡΩΣΙΚΗΣ-ΓΛΩΣΣΑΣ.pdf” type=”pdf”]Αίτηση συμμετοχής[/prettyfilelink]
Share.