Επίσκεψη κονγκολέζων επιχειρηματιών στην Ελλάδα

0

Το Κονγκοελληνικό Επιμελητήριο Congrec, ανακοινώνει την έναρξη επισκέψεων κονγκολέζων επιχειρηματιών στην Ελλάδα – Αλβανία – Βουλγαρία – Σερβία, κατόπιν συνεννοήσεως με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Κινσάσα, για την χορήγηση περιορισμένης βίζας εισόδου στη χώρα μας, σε εμπόρους που επιθυμούν να συνάψουν επαγγελματικές συμφωνίες με αντίστοιχες ελληνικές. Επιπλέον ενεργοποιείται και η αδελφοποίηση δήμων Ελλάδος, που έχουν παραγωγικές μονάδες, με δήμους του Κονγκό.

Το όλο εγχείρημα θα είναι κάτω από την αιγίδα και τον έλεγχο του Επιμελητηρίου Congrec.

Η πρώτη 8ήμερη επίσκεψη, θα πραγματοποιηθεί τέλος Μαΐου, με επιτροπή 5 δημάρχων της πόλης Κινσάσα. Η Κινσάσα είναι η πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και αριθμεί 15.000.000 πληθυσμό.  Αυτή η επιτροπή θα έχει επικεφαλή έναν βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος του προέδρου Καμπίλα, που τυγχάνει και ειδικός σύμβουλος του, ώστε να προχωρήσουμε σε διμερή κρατική συμφωνία.

Θα ακολουθήσει ομάδα 12 κυριών επιχειρηματιών στης αρχές του Ιουνίου, κατόπιν ακόμα μια ομάδα 30-40 επιχειρηματιών και θα τελειώσει με την επίσκεψη της τελευταίας ομάδος 3 ειδικευμένων ατόμων εταιρείας εξόρυξης χαλκού.

Αν υπάρχουν αντίστοιχες παραγωγικές εταιρείες, που θα ενδιαφέρονταν για εξαγωγές, παρακαλούμε αν επικοινωνήσουν με την ελληνική εταιρεία συμβούλων Β&Β, η οποία είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη, για περισσότερες πληροφορίες στο 2107776001.

Εκτός των συνημμένων, επιπλέον ενδιαφέρονται:

Κουφώματα αλουμινίου – PVC ξύλινα
Προκατασκευασμένες κατοικίες
Φορτηγά – αυτοκίνητα (μεταχειρισμένα)
Έπιπλα
Μηχανήματα εξόρυξης (ορυχείων, μεταχειρισμένα)
Κρασιά – ούζα
Ελαιόλαδο – πυρηνέλαιο – ηλιέλαιο – αραβοσιτέλαιο
Ελιές μεγάλες
Μηχανήματα νοσοκομείου (μεταχειρισμένα)
Κονσέρβες έτοιμου φαγητού
Φάρμακα
Ζαχαρώδη προϊόντα

[prettyfilelink src=”https://www.epimlas.gr/cms/wp-content/uploads/PROIONTA-CONGREC.pdf” type=”pdf”]Προϊόντα[/prettyfilelink]

Προσοχή : οι παραπάνω πληροφορίες παρέχονται ως έχουν από ανακοίνωση του Κογκοελληνικού Επιμελητηρίου.

Share.