Εμπορική Αποστολή Αμμάν – Ιορδανία 2013

0

Η Πρεσβεία του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας στην Αθήνα και το επίτιμο προξενείο της Ιορδανίας στην Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την εταιρία Global Greece, διοργανώνει Εμπορική Αποστολή στο Αμμάν για την ανάπτυξη επιχειρηματικών & εμπορικών σχέσεων ανάμεσα σε ελληνικές και Ιορδανικές επιχειρήσεις.

Η αποστολή θα γίνει στις 31 Μαρτίου -3 Απριλίου 2013 και προβλέπει εξατομικευμένες και προκαθορισμένες συναντήσεις με τοπικές επιχειρήσεις σύμφωνα με τις δικιές σας επιδιώξεις.

Η Ιορδανία είναι η πιο φιλειρηνική και σταθερή οικονομία της περιοχής και διαθέτει περιορισμένα αποθέματα νερού, πετρελαίου και άλλων φυσικών πόρων. Λόγω της γεωγραφικής της θέσης, λειτουργεί ως διαμετακομιστικό κέντρο της Μ. Ανατολής.

Το 75% του ΑΕΠ προέρχεται από τις υπηρεσίες με κυρίαρχο το ρόλο του τουρισμού και των μεταφορών. Ευνοϊκές προοπτικές για περαιτέρω αύξηση ελληνικών εξαγωγών παρουσιάζουν οι κλάδοι φαρμακευτικών προϊόντων, οικοδομικών υλικών, ηλεκτρολογικού & ηλεκτρομηχανικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακού υλικού και τροφίμων.

Στην Ιορδανία δεν υπάρχουν αμιγείς ελληνικές επενδύσεις, ωστόσο έχουν δραστηριοποιηθεί αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις. Εάν σας ενδιαφέρει η αποστολή αυτή παρακαλούμε συμπληρώστε και στείλτε μας την συνημμένη φόρμα ενδιαφέροντος (click).

Share.