Συμμετοχή Επιμελητηρίου Λασιθίου στη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών TUTTO FOOD, 6-9 Μαΐου 2019 στο Μιλάνο της Ιταλίας

0

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Gο_Brand, το επιμελητήριο Λασιθίου συμμετέχει στην έκθεση τροφίμων και ποτών TUTTO FOOD που θα διεξαχθεί 6-9 Μαΐου 2019 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Στο πλαίσιο αυτό, θα προβληθούν προϊόντα αλλά και έντυπο υλικό από τις συμμετέχουσες εταιρείες μελιού και λαδιού σε περίπτερο 15 τ.μ., ενώ θα γίνει καταχώρηση των 10 clusters στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης TUTTO FOOD επίσης θα πραγματοποιηθεί:

Α) Οργάνωση Ελλαδικής και Κυπριακής κουζίνας

  • Η  συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί εντός του εκθεσιακού χώρου στις 7 Μαΐου
  • Θα παρουσιαστούν πιάτα/συνταγές τόσο στους προσκεκλημένους opinion leaders όσο και στους επισκέπτες της έκθεσης
  • Θα συμπράξει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων με επαγγελματίες σεφ ενώ θα παρασκευαστούν τοπικές παραδοσιακές των συμμετεχουσών περιοχών του έργου

Β) Οργάνωση κοινού promo tour

Η συγκεκριμένη δράση αφορά στη διοργάνωση εκδήλωσης, διάρκειας 2 ωρών, για την παρουσίαση και δικτύωση των clusters και των μελών τους με δημοσιογράφους εντύπων και μέσων γαστρονομίας, opinion leaders, bloggers, δημιουργούς ντοκιμαντέρ, δίκτυα προβολής (έντυπα, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, διαδικτυακά). Θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα με την οργάνωση της κουζίνας, σε χώρο  ειδικά διαμορφωμένο με οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Γ) Β2Β συναντήσεις με αγοραστές του εξωτερικού

Η δράση περιλαμβάνει την πραγματοποίηση προκαθορισμένων επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β) από τους επιχειρηματίες που θα υποστηρίξουν με την παρουσία τους τη συμμετοχή των clusters.

Το Πρόγραμμα Συνεργασίας συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών κρατών

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Gο_Brand, το επιμελητήριο Λασιθίου συμμετέχει στην έκθεση τροφίμων και ποτών TUTTO FOOD που θα διεξαχθεί 6-9 Μαΐου 2019 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Στο πλαίσιο αυτό, θα προβληθούν προϊόντα αλλά και έντυπο υλικό από τις συμμετέχουσες εταιρείες μελιού και λαδιού σε περίπτερο 15 τ.μ., ενώ θα γίνει καταχώρηση των 10 clusters στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης TUTTO FOOD επίσης θα πραγματοποιηθεί:

Α) Οργάνωση Ελλαδικής και Κυπριακής κουζίνας

  • Η  συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί εντός του εκθεσιακού χώρου στις 7 Μαΐου
  • Θα παρουσιαστούν πιάτα/συνταγές τόσο στους προσκεκλημένους opinion leaders όσο και στους επισκέπτες της έκθεσης
  • Θα συμπράξει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων με επαγγελματίες σεφ ενώ θα παρασκευαστούν τοπικές παραδοσιακές των συμμετεχουσών περιοχών του έργου

Β) Οργάνωση κοινού promo tour

Η συγκεκριμένη δράση αφορά στη διοργάνωση εκδήλωσης, διάρκειας 2 ωρών, για την παρουσίαση και δικτύωση των clusters και των μελών τους με δημοσιογράφους εντύπων και μέσων γαστρονομίας, opinion leaders, bloggers, δημιουργούς ντοκιμαντέρ, δίκτυα προβολής (έντυπα, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, διαδικτυακά). Θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα με την οργάνωση της κουζίνας, σε χώρο  ειδικά διαμορφωμένο με οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Γ) Β2Β συναντήσεις με αγοραστές του εξωτερικού

Η δράση περιλαμβάνει την πραγματοποίηση προκαθορισμένων επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β) από τους επιχειρηματίες που θα υποστηρίξουν με την παρουσία τους τη συμμετοχή των clusters.

Το Πρόγραμμα Συνεργασίας συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών κρατών
Share.